Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem hogy valaki végre szeressen?
Luxushajón dolgoztam másfél évig. 22 éves multam tehát fiatalon belecsöppentem egy nagyon izgalmas világba. Csinos, aranyos lányként hamar megkedveltek a főnökeim, és segitettek abban hogy egy ékszerboltan éjszaka meg diszkóban dolgozhassak. Mondanom sem kell mennyi ember megfordul egy ilyen hajón, rengeteg gazdag ember, kötük néha hirességek is.
Egyik turnus alatt megismerkedtem egy gazdag üzletemberrel,jóképű, illedelmes, igazi angol gentleman. Udvarolt, flörtölgettünk de egy csóknál több nem történt az is scak búcsúzáskor.Viszont minden elérhetőségemet megadtam neki. Kozmetikusként most itthon dolgozom...halálosan szerelmes vagyok egy férfiba,aki viszont szeret...de megsem kellek neki mert allitolag en skkal jobb csaj avgyok mint ő. Én már megpróbáltam visszafogottan öltözködni, szerényen viselkedni bármit megtettem volna hogy ne éerezze kényelmetlenül magát mellettem annak ellenére hogy szerintem ő egy helyes okos pasi, jó anyagi hátérrel...csak nincs önbizalma és volt egy hatalmas csalódása.Vártam rá...hivogattam, találkozgattunk, mondta hogy szeret....de nem akar csalódni...a végén a legjobb barátnőmmel jött össze, mert állitása szerint kúlsőleg jobban illik hozzá amúgy meg talán igy jobban fáj nekem és elfelejtem végre. Közben az angol pasi meglatogatott....itt volt avárosban 4 napig. Találkozgattunk de uriember leven nem fektetett le...de felajanlotta hogy szeretne ha kimennek vele kulfoldre es vele lennek, mert nem tud elfelejteni...ez hosszu sztori de vegulis nemet mondtam.
Viszont ma már ott tartok hogy jó csaj létemre egy totál szerencsétlenségnek érzem magam amiért ezt visszautasitottam, és ráadásul a srác akit szerettem mást választott annak ellnére hogy állitólag soha senkit nem fog ennyire szeretni.
Hát mit tehetnék?Discos ismerkedésekből kinőttem...Miért nehéz olyan férfit találni aki szeret?Nekem nem kell pénz, meno kocsi, csak egy kis törődés és szeretet. Nem kell egy Brad Pitt csak egy férfi aki mellett nem kell se többnek sem kevesebbnek látszanom. Unom már az idióta flörtöket...Régóta nincs kapcsolatom és nyitott avgyok egy uj szerelemre!!
22L
Tudod, a külső nem minden. Talán azért vagy kétségbe esve, mert azt gondoltad, nagyon csinos vagy, akkor akármelyik férfit megkaphatod, de ez nem így jött össze, neki más kellett, akiben belsőleg talált magára.
Az élet nem telfel. 22 évesen nagyon kár kétségbe esned.
nemigazán látom az önbizalmat... Ha te nem szereted saját magadat, akkor mástól hogy várod ezt el?!
Szerintem ez legyen az első! Fogadd el magad, és viselkedj úgy ahogy elképzeled a jövőbeni énedet. Hidd el hamar rád fog találni a szerelem!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!