Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fog ez változni a párom (fiu)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog ez változni a párom (fiu) részéről?

Figyelt kérdés
Két hónapja van egy kapcsolatom. A fiu még szűz. Ő 20/F én 22/L. Azt mondta még nem szerelmes, de nagyon szerete, szeret velem lenni, hozzám bújni, ha nem vagyok vele hiányzok neki. Szerintetek van még remény a szerelemre részéről? Ritkán találkozunk, heti 2-3 alkalom, együtt még nem voltunk. Szerintetek ?
2010. jan. 25. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem banán
2010. jan. 25. 20:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam, de más véleményére is kiváncsi vagyok -.-
2010. jan. 25. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
a szerelmet nem mindenki úgy éli meg, mint mások. sok× nincsenek pillangók a gyomorban és rózsaszín köd, de ha van is, az ilyesmi idővel elmúlik, és az váltja fel, amit a te párod is érez =) nincs ezzel semmi gond, nem kell feltétlenül elvakulnia ahhoz, hoyg tényleg szeressen és boldog legyen veled. szerintem ne akadj fenn ezen, mert csak görcsölni fogsz rajta és így sajnos tönkre mehet a dolog. örülj neki, hogy veled van, hogy szeret, hiányzol neki =) ez is nagyon szép érzés és sokszor többet is ér, mint egy vad elvakult állapot.
2010. jan. 25. 20:55
 4/5 A kérdező kommentje:

araonyos vagy és köszönöm. Miattam nem fog tönkre menni, sőt ! Csak attól félek hogy ő ez miatt fel adja...

Nem akar elhagyni, meg mondta hogy bizik benne és reméli hogy jól alakul majd...

2010. jan. 25. 21:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Még valami: Szerintetek a testiség mennyire befolyásolná ezt az érzést? Nem ez miatt fog megtörténni, csak mondta valaki nekem, hogy együtt lennénk akkor ez segitene a dolgon. De párommal más véleményen vagyunk
2010. jan. 25. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!