Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem bírok kemény lenni azzal szemben, akit szeretek. Nem megy! Miért van ez?
Figyelt kérdés
szóval, ha megbánt, de úgy igazán, végül csak megbocsátok neki, de igazából érzem, hogy nem érdemli meg, de mivel szeretem, megteszem. miért-miért-miért??? miért vagyok ilyen kegyetlenül gyenge?2010. jan. 25. 19:40
1/6 anonim válasza:
hát sajnos nem tudom a választ, de én is ezt csinálom :S
2/6 anonim válasza:
nem vagy gyenge,csak őszintén szereted:))valószínűleg annak ellenére is,ha megbánt,úgy érzed,h még mindig több pozitívat kapsz tőle,ezért szereted:))nincs ezzel semmi baj ha csak kisebb összezörrenésekről van szó.Ha komolyabbak a dolgok akkor meg ne mérlegeld a helyzetet h megérdemel-e téged.
5/6 anonim válasza:
ezt csináltam,egyszer besokallasz hidd el vagy ér valami ami miatt bizalmatlan leszel és megkeményedsz...ne légy ilyen naiv és vigyázz nagyon nehogy kihasználjanak visszaéljenek ezzel!
6/6 anonim válasza:
Bingo...
Kegyetlen egy előnyben vannak a lányok, és én se tudom, mit lehet ezzel csinálni. Fizikai retorzió ugyebár kizárt. Viszont akkor mi marad? Semmi.
Ők nyugodtan hisztizhetnek, hibáztathatnak azért is, amiről még ők is tudják, hogy valójában nem a mi hibánk (hanem akár egyenesen az övéké), kiakadhatnak, morcizhatnak-durcizhatnak, ésatöbbi, mi azonban semmi ilyesmit nem tehetünk, mivel egyrészt semmi értelme nem lenne, és csak tovább mélyítené a problémát ahelyett, hogy megoldaná, másrészt pedig utólag mi éreznénk sz*rul magunkat miatta.
Tényleg kíváncsi volnék én is, mit lehet ilyenkor tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!