Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a lányokért valóban sorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányokért valóban sorban állnak, akkor miért képesek annyit kínozni magukat egy fiú miatt?

Figyelt kérdés
Nekem többen is az arcomba vágták már (öntudatos nők), hogy egy valamirevaló lányért, nőért seregnyi férfi verseng és hogy örüljek, ha egyáltalán valaha is kelleni fogok valakinek, ami nem túl valószínű. Rendben van, tudomásul vettem. Azonban ha ez valóban így van, akkor miért van az, hogy egy-egy fiú miatt képesek annyit sírni? A magam logikáját alapul véve, ha valaki ennyi bajt okozna nekem és akkora "piaci értékem" lenne, mint nekik van, habozás nélkül lépnék tovább. Őket mi akadályozza meg ebben? Vagy esetleg mégsem akkora Istenek és hibádzik az elmélet?

2014. okt. 27. 22:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
"Arra" mindig találunk pasit.De a szerelem az más.
2014. okt. 27. 22:39
 2/16 anonim ***** válasza:
Az átlag senkinek se kell, mindenki a legjobbra törekszik.
2014. okt. 27. 22:40
 3/16 anonim ***** válasza:
Talán mert egy emberen nem lehet csak úgy továbblépni és lecserélni mint mondjuk egy elromlott kamerát.
2014. okt. 27. 22:40
 4/16 Buford Tannen ***** válasza:
Mert hülyék
2014. okt. 27. 22:41
 5/16 anonim ***** válasza:
31%

Talán mert szeretik?

Nektik fiúknak persze tök mindegy mindig minden csak lyuk legyen. Érzelem meg semmi. Mert majd úgy is jön másik..

Mi lányok sokkal jobban kötődünk egy fiúhoz, ha megszerettük. Nem olyan érzés ez azért, hogy egyik-napról a másikra elmúlik. Több lányt látok akik még évek múlva is ugyanazt szeretik. Sajnos a fiúk esetében ez a szám kisebb.

2014. okt. 27. 22:42
 6/16 anonim ***** válasza:

Nekem nincs akkora piaci értékem, ellenben van egy fiú, akit hihetetlenül megszerettem. Bár valószínűleg tovább kell lépnem, és el kell fogadnom, hogy annak ellenére, hogy nagyon fontos vagyok neki, barátságnál több nem lesz közöttünk.

Azt hiszem a remény, és a szoros kapocs az, ami még itt tart mellette, és az, hogy eszembe sem jut holmi használati tárgyként tekinteni rá vagy magamra.

2014. okt. 27. 22:42
 7/16 anonim ***** válasza:
Az, hogy a normális nők nem azért vannak valakivel, hogy ne legyenek egyedül, hanem mert tényleg szeretik azt a pasit. :) Persze jó kérdés, hogy ha annyit szenvednek, akkor miért kínlódnak abban a kapcsolatban, de szerintem sokan annyira szeretik a barátjukat, hogy inkább próbálják elfelejteni a rossz dolgokat, még ha fájnak is. mert attólmég szeretik azt az embert. Hiába állnak érted sorba, ha neked csak az az egy kell. :) Ha meg szakítanak is, akkor is kell idő míg elfelejtik a másikat, ezért nem mennek rögtön az első pasihoz, akinek tetszenek. :) 20/L
2014. okt. 27. 22:44
 8/16 A kérdező kommentje:

"Nektik fiúknak persze tök mindegy mindig minden csak lyuk legyen. Érzelem meg semmi. Mert majd úgy is jön másik.. "

Tudtam, hogy nem bírja ki valaki, hogy le ne írjon ilyet. A kérdés nem erre vonatkozott. Azért írtam ki, mert feltűnt nekem az óriási ellentmondás, amit a kérdésben fejtettem ki.

2014. okt. 27. 22:53
 9/16 anonim ***** válasza:
A legtöbb esetben ha bele is szeretnek valakibe valami totál bunkó gyerek lesz,aki le sem sz*rja őket.Ilyenek a nők...A legjóképűbb,legizmosabb kell nekik,az nem számít,hogy két értelmes mondatot nem tud kinyögni magából. :)
2014. okt. 27. 22:54
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom. Rám túl sok jelentkező nem volt eddig.. :D

18L

2014. okt. 27. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!