Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakítsak, vagy ne?
Több mint egy éve ismertem meg interneten egy fiút, teljesen véletlenül.. nagyon sokat beszéltünk camoztunk stb..
Egy év beszélgetés után össze jöttünk .. és lassan egy hónapja vagyunk együtt.
Teljesen megbíztam benne... nagyon szeretem..
Én 14 ő 15 éves.. Mikor elkezdtük megismerni egymást.. azt mondta h 6-ban átment egy sport suliba és és most 0.- os.. de abban a városban ahol lakom rendeztek egy atlétika bajnokságot.. és ő egy másik iskolával jött.. nem azzal ahova ő jár. ( állítása szerint.) Megkerestem annak az iskolának a honlapját amelyikkel ő volt a versenyen.. és megtaláltam a nevét a 8. osztályos tanulók között.. de az állított iskolának a honlapján nem találom.. Még nagyon sok bizonyítékom van arra h nem oda jár ahova mondja..
Nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni.. még nem mondtam neki h tudom h hazudik..
Tudom h megtudnék bízni benne..
Csak azok a kérdések merülnek fel bennem h mi van h ha másban is hazudott..
Mivel én ebben a kapcsolatban benne vagyok.. nem tudom h mi lenne a helyes döntés..
Ti a helyemben mit tennétek?
Bocsii a hosszért..
ÉN nem szakítanék vele!!
Elkezdenék vele bezsélgetni a sulikrlól meg stb és ha tovább hazudik akkor rákérdezek h te nem a XY iskolába jársz véletlenül és ha bevallja h hazudott kérdezd meg h miért stb. ha nem akkor mond neki h találkozunk 1 hét múlva és agondolkozzon el pár dolgon és hátha rájön
Igazából nem is értem h mér hazudott neked a suliról olyan gáz ahova igazából jár v mi?
Mondd el neki, hogy rájöttél erre, és kérdezd meg, miért hazudott. Talán van rá logikus magyarázata, és akkor megnyugodhatsz, de ha nem tud rá értelmes választ adni, akkor nem valószínű, hogy csak ebben az egy dologban hazudott, és elképzelhető, hogy valami egyéb ok húzódik meg a háttérben.
Beszélgess el vele, és minden kiderül. De 15 évesen még nagyon fiatal, hogy igazán komolyan tudd venni őt, elképzelhető, hogy vannak furcsának tűnő, sunyi dolgai. Utána kell járni, ha meg tudtok beszélni mindent, akkor nem lesz gond, és hasonló helyzetekbe sem kerültök.
23/F
Miért szakítanál vele?
Ha szakítani akarnál, akkor nem kérdeznéd meg nyilvánosan, lerendeznéd szépen magadban, aztán vele. Szerintem téged az érdekel, hogy valóban hazudott-e. Mert milyen az már, hogy megvádolod őt ezekkel a dolgokkal, és kiderül (bebizonyítja), hogy tévedsz... Meginoghat a kapcsolat, ez veszélyes. Viszont kétségek között sem "élhetsz", vázold fel neki a helyzetet, tálald azt kíváncsian, és ne vádlóan. Ha hazudik, előbb-utóbb kiderül, bár tudod, hogy az internetes csevegésekben kevesebb a lebukás veszélye, mert élőben nem szívhatja vissza, amit mondott, de a mondandóját még az elküldés előtt kitörölheti/átírhatja. Mindenképpen megfontolnám, hogy mennyire számít nekem ez az ügy, bár elhiszem, hogy nem is az érdekel téged, hogy hova jár, hanem az, hogy miért hazudik (merthogy hazudik?).
Köszönöm szépen a válaszokat..:)
Hát gondolom.. mikor elkezdtünk beszélgetni csak egy internetes lány voltam a szemében .. aki ugye bármit elhisz róla.. szval bármit mondhatott..
Én úgy gondolom h ezen az egy dolgon kívül öszinte velem.. és érzem h szeret.. Csak én szerintem nem tudta h h szálljon ki ebből az egészből.. mert félt h megharagszom rá.. vg ilyesmi..
Eddig mindent megtudtunk beszélni.. remélem h ez sem lesz kivétel..
H ha majd megbeszéltük.. megírom h mi volt az oka meg ilyesmi..
Kedves, 3. válaszoló..
Igen.. így van.. engem nem érdekel h hova jár..
Mert lényegtelen.. de úgy érzem elég sok bizonyítékom van arra h nem mond ebben a témában igazat :
- a régi iskolájával jött a versenyre
- a régi iskolájának a honlapján szerepel a neve a 8. os tanulók között neve..
- megírta a mostani felvételit.. ( állítólag a sulijában a tanárok iratták meg vele jegyért)
- a régi sulijából a volt osztálytáraival szokta tölteni a szabad idejét..
- elszólta magát abban h a volt sulijából járt egy lánnyal.. és azt mondta h nem volt komoly a kapcsolatuk.. és h elmentek egymás mellett a folyosón.. ez csak most esett le.. de ha külön suliba járnak akkor nem mehettek el..
Félek h ha a tudtára adom h tudom h nem mond igazat..akkor ő ezt majd úgy reagálja le h nem akar velem találkozni vg ilyesmi..
Én ink. attól félek h elveszítem..
És attól is h ha egy ilyen alapvető dologban hazudott.. akkor lehet h a többiben is..
Ezért nem tudom h megéri-e folytatni ezt a kapcsolatot..
Lehet, h csak fel akart vágni a sulival.
Tudod ilyen "szia cica van egy mecédeszem" dologgal mielőtt megmutatja a trabantot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!