Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok a párról, ha?
A barátommal angolul és oroszul szoktunk beszélgetni, mivel ő orosz anyanyelvű.
Ma beültünk egy gyorsétterembe, és elkezdtünk beszélgetni.
Először csak általános dolgokról, hol oroszul, hol angolul (nem keverve). Utána meg valahogy szóba kerültek a nyelvek és nemzetiségek egyes országokban, meg a történelem.
Eleinte csak a szomszédos asztaltól nézett furán ránk egy pár. Szóba jöttek ilyen dolgok, hogy Osztrák-Magyar Monarchia, aztán milyen nyelveket beszélnek Belgiumban, milyeneket Moldovában, meg egy kis töri.
Egy idő után már az egész étterem minket bámult és fülelt.
Nem otthon volt ez, Németországban élünk, ahol a kulturális sokszínűség pedig normális.
Ti mit gondolnátok, ha egy fiatal párt így hallanátok beszélgetni?
(két nyelven)
ja, nem láttam, hogy Németországban volt, akkor nemtom XD
első voltam
én is hallgatóznék, de próbálnék nem feltűnő lenni. :D De nem rossz indulatból, hanem mert minden elismerésem.
Mi is 2 nyelven beszélgettünk Münchenben a lengyel kollégámmal (német, angol), de nem vettem észre, hogy bárkinek is feltűnt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!