Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok erről a pasiról? 25/L
Figyelt kérdés
Amiket hallottatom vagy tapasztaltam róla az alapján egy teljesen normális ,empatikus, jóképű, nagyon izmos, magas jó humorú az a tipikus női ideál én így "raktároztam" el magamban. És most hétvégén egy szórakozó helyen voltam, ahol leültem a barátaimmal és kártyáztunk. Egyszer csak felállít ez a pasi valami másik nagy darab haverjaival majd azok leülnek egy másik félre eső asztalhoz, kicsit elmegy ez a pasi 2 perc múlva visszajön és kb egy asztal kábítószert kiborít eléjük az asztalra röhögve. És én láttam az egészet. Ez elött majdnem hogy bele estem , de most úgy kiábrándultam...de felakarja venni velem a kapcsolatot , mert néha találkozunk itt ott. De nem tudom féljek e tőle vagy kíváncsi vagyok rá, mert mindig is a rossz fiúkkal volt dolgom, de azért ez talán durva. Nektek mi lett volna az első gondolatotok? Vagy nem is tudom....
Mindig ez a rosszfiúkomplexus... Az a baj, hogy ha az ilyen nők nem lennének, akkor egy falut se lehetne nőkkel megtölteni...
Nem baj, kislány, majd 40 évesen benő a fejed lágya.
2014. okt. 20. 22:21
2/14 anonim válasza:
Kérdezz rá, és ha bevallja, mondd meg neki, hogy ez számodra kizáró ok.
Mellesleg megértem hogy nem akarsz ilyenbe belekeveredni.
2014. okt. 20. 22:22
3/14 anonim válasza:
...a pasi egy lúzer, te meg csak el akartál itt vele dicsekedni, hogy egy nőideál alvilági csóka a leendő pasid!
2014. okt. 20. 22:22
4/14 anonim válasza:
"Nektek mi lett volna az első gondolatotok?"
Nekem az, hogy ezek után távol tartom magam tőle, mint a tűztől.
2014. okt. 20. 22:24
5/14 WheneverYouWant válasza:
csinál neked két gyereket aztán megy a börtönbe.. te meg nevelheted őket...
2014. okt. 20. 22:25
6/14 anonim válasza:
Még zárójelben megjegyzem, hogy elvileg kötelességed jelenteni a rendőrségnek, ellenkező esetben bűnpártolást követsz el.
2014. okt. 20. 22:25
7/14 anonim válasza:
A rossz fiú komplexus jó dolog, de a drog már tényleg az a szint, ami csak szenvedést hoz rád. Akár drogos, akár díler, örömöd nem lesz benne.
Inkább keress olyat, aki legálisabban menő. :D
2014. okt. 20. 22:27
8/14 A kérdező kommentje:
Nem az, csakhogy nem tudom ,hogy ez a kettő hogy fér össze...Hogy valaki ennyire normális és közben kitudja micsoda. És minnél normálisabb annál jobban félek tőle, csak ott van valamiféle kíváncsiság is. De nem akarok vele semmibe "belekeveredni"
2014. okt. 20. 22:27
9/14 anonim válasza:
Te biztosan meg tudod változtatni, melletted majd megjavul!!
*sarcasm*
2014. okt. 20. 22:28
10/14 anonim válasza:
hogy lehet normális ha drogos?:D
gondolkozz már!!
amit kívülről látsz az csalóka
láss a dolgok mögé inkább...
de valószínű elkezdesz vele beszélgetni aztán megfektet mert kis butuska vagy aztán megint itt kötsz ki egy kérdéssel,hogy hogy lehet ilyen szemét...?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!