Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy ilyen 23 éves pasiról?
23 éves vagyok dolgozok elvégeztema sulit le éretségiztem
jártam bokszolni ,úszni ,bicajozni ,kondizni,barátnőm nem volt szeretek dolgozni komoly vagyok ,nem ilyen mindenen vihogós srác,kortársaimmal sose jöttem ki jól max idősebbekel vagy fiatalabbakal ,felnőtek közöt jól érzem magam ,
szűz vagyok de prostizni fogok nagyon sokat mert ehhez van kedvem és komolytalan csajok nem érdekelnek de szexelni szeretnék én is annyit mint ők sokszor apjuk korabeliekkel szexelnek én is igy fogok tenni csak nőkel és prostikal ,
mert ha nekik kijár nekem is kijár
azt, hogy nem tud normálisan fogalmazni és helyesen írni
amúgy a te dolgod, engem nem érdekel mit csinálsz
A második bekezdés végéig jó volt olvasni és jó srácnak tűntél, aztán az utolsó bekezdésnél a prostihoz érve nem hittem a szememnek. Mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy ez után a bevezető után ez fog következni.
Na de te tudod. Bátorítani nem foglak, de hátráltatni sem. A te életed, azt kezdesz vele, amit akarsz, de én a helyedben jobbra használnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!