Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyiket válasszam a fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket válasszam a fiatalabbat vagy az idősebbet?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok.egy 16 éves és egy 20 éves leányzó között dilemmázok.kiváncsí vagyok ti az én helyemben kit választanátok!
2010. jan. 25. 11:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem te válaszd a kevésbé okosat!
2010. jan. 25. 12:04
 22/26 anonim ***** válasza:

"Ha a 16 éves értelmes, a 20 éves meg érett, akkor úgyse kapod meg egyiket se, mert nem fognak leállni egy olyan hülyével, mint te. Még hogy mindenki csak a szexre hajt. Nem hallottál te még szerelemről? Ha nem írtad volna, hogy 20 éves vagy, azt gondolnám, max 12."

ez NEM korfüggö egy 12-13 éves fiu is lehet szerelmes meg értelmes is

13/f

2010. jan. 25. 14:34
 23/26 anonim ***** válasza:

ez NEM korfüggö egy 12-13 éves fiu is lehet szerelmes meg értelmes is

13/f

Vagy csak azt képzelik magukról, hogy ők már elég nagyok meg értelmesek :)

2010. jan. 25. 15:48
 24/26 anonim ***** válasza:

Azt hogy te 12-13 éves korodban homokoztál arról én nem tehetek:)

Bár be kell látni hogy a legtöbb 13 éves ilyen:( de vannak kivételek:)

2010. jan. 26. 15:22
 25/26 anonim ***** válasza:
12-13 éves korban az a normális, ha az ember azt képzeli magáról, hogy érett meg okos, és hogy a felnőttek nem értik meg, hogy ő már nagyfiú/nagylány. Ez természetes, én is ilyen voltam :)
2010. jan. 26. 18:15
 26/26 anonim ***** válasza:
Hidd el nem csak én képzelem magamról mások is mondtak:)
2010. jan. 27. 06:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!