Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam a fiatalabbat vagy az idősebbet?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok.egy 16 éves és egy 20 éves leányzó között dilemmázok.kiváncsí vagyok ti az én helyemben kit választanátok!2010. jan. 25. 11:42
11/26 anonim válasza:
20ast
a 16os még semmit sem tud.
13/26 anonim válasza:
hát akkor rosszul gondolod...vannak akik nem csak ezért járnak együtt,de gratulálok h olyan színvonalon tartassz,h ez mégcsak meg sem fordult a fejedben.
20/L
14/26 A kérdező kommentje:
dede,bírok csak az a baj,hogy a 20 éves tényleg érettebb,de a 16os meg értelmesebb:)
2010. jan. 25. 11:59
15/26 anonim válasza:
Nem mindenki csinálja ezt. De akkor már inkább a 20 éves, viszont védekezés kötelező,mert ha teherbe esik (tök mindegy ki és hány éves),akkor azzal visszaélhet.A 16 éves még fiatal és akár tapasztalatlan is lehet, bár én ismertem olyan 13 évest aki sok fiúval lefeküdt és nem jártak csak sex volt.De ez ritka.De ha már sex,akkor inkább keress a neten olyan lányokat akik kifejezetten erre buknak,mert abból nem lesz baj és egyel kevesebb gond.Nem kell hazudozni és tudod mit várhatsz.
17/26 anonim válasza:
Az értelmesebb nem fog a farkadra harapni egyből, jól megkínoz, szerintem. :D
18/26 A kérdező kommentje:
na jó persze ,hogy azért kell mert szeretni szeretnék egy leányzót,és hoszabb kapcsolatot képzelnék el az egyikkel!
2010. jan. 25. 12:01
19/26 anonim válasza:
Ha a 16 éves értelmes, a 20 éves meg érett, akkor úgyse kapod meg egyiket se, mert nem fognak leállni egy olyan hülyével, mint te. Még hogy mindenki csak a szexre hajt. Nem hallottál te még szerelemről? Ha nem írtad volna, hogy 20 éves vagy, azt gondolnám, max 12.
20/26 A kérdező kommentje:
az értelem azért játszik fontos szerepet,hogy ne csak egy üres tuskóba tologassam a kárót,meg azért meg tudjon nyilvánulni egyes dolgokban!
2010. jan. 25. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!