Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mennyire fontos a 'lelkizés' egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Lelkizés alatt azt értem, hogy beszélni a párodnak az érzéseidről. Főképp fiúk véleménye érdekelne.2010. jan. 25. 09:25
1/10 anonim válasza:
Nagyon fontos. Minden kapcsolatnak vannak tartópillérei, és az egymás érzéseinek és gondolatainak a tisztázása is egyike ezeknek. Főleg fiúk/férfiak a zárkózottabbak ilyen téren, de ha meg tudtok nyílni egymás előtt akkor hidd el: egy csók is sokkal "csókabb" lesz a csóknál...
2/10 anonim válasza:
Egy jó kapcsolathoz hozzá tartozik ez is, mikor ki is mondod azt amit szeretnél vagy szeretsz és nem csak utalgatsz rá vagy körül írod. Sokan azt hiszik, hogy az ilyet csak testi örömökben lehet kifejezni de ez nem igaz. Az ilyen lelkizést sem szabad eltúlozni de néha jól esik mindkét félnek hogy egy azon véleményen vannak az érzelmek terén is.
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat. sajnos az én párom nagyon zárkózott, de nem direkt csinálja, és bár sokat haladtunk egy év alatt, de nekem nagyon hiányzik, hogy többet beszéljünk ilyesmiről. csak erőltetni nem szeretném. de most lehet, hogy emiatt fog tönkremenni a dolog, hiába szeretjük egymást.
2010. jan. 25. 09:42
4/10 anonim válasza:
Ne engedd ,hogy tönkremenjen.Mond neki ,hogy nyugodtan mondja megbízhat benned.Én is olyan voltam régen utána rájöttem ,hogy van akiben megbízhatok.
Esetleg mond neki nyiltan ,hogy beszélgessetek:S
Én nekem is nagyon fontos ,hogy lelkizzünk sokat.
19/f
5/10 A kérdező kommentje:
mondtam neki, és bízik is bennem. csak eddig nem voltak lelkis barátnői, igazából sok kapcsolata se volt eddig. talán én vagyok az első, akivel igazán komolynak mondhatja. barátai sem azok a nagyon lelkizős emberek. no meg azt hozzá kell tenni, hogy kicsit kocka a srác, de nem zavar, inkább én is elkezdtem vele játszani. lehet h emiatt a virtuális élettől fejezi ki nehezebben a dolgait. bonyolult a mai világ =)
2010. jan. 25. 09:50
6/10 anonim válasza:
volt 1-2 barátnőm, akivel nem tudtam megbeszélni az ilyen jellegű dolgokat, ezek a kapcsolatok hamar tönkre is mentek. szerintem nagyon fontos, mert ez is hozzá tartozik a szoros testi-lelki kapcsolathoz.
8/10 anonim válasza:
Állandóan lelkizni, érzésekről beszélni a pasinak, sőt őtt faggatni, mit érez, nem szabad és tipikus női hiba. időnként lehet neki beszélni a saját érzéseidről, de őt nyöstölni olyasmivel, hogy na drágám, akkor te mit is érzel, mire gondolsz, hogy lesz velünk, felejtős. a pasik nem ilyenek. a szó szoros értelmében lelkizni nőként nővel kell. én anyukámmal meg a barátnőimmel szoktam ezt kiélni, mert tudom, hogy a barátom agyfaszt kapna az állandó lelkizéstől.
24 L
9/10 A kérdező kommentje:
én nem az ilyen faggatásra gondoltam legfőképp, az ilyesmi engem is idegesít =) de néha jó elmesélni h mi megy végbe az emberben, ha valami jelentősen megváltozott az életében. mellesleg, én nem nagyon szoktam más lányokkal lelkizni, mert sok× idegbajt kapok tőlük =) meghallgatom őket ha gondjuk van persze. én mivel most párommal nem tudok lelkizni, mert nem ilyen beállítottságú egyik exemmel szoktam, csak ebből kicsit elegem lett, mert nem exemnek akarom kiönteni a lelkem, hanem páromnak =)
2010. jan. 25. 13:22
10/10 anonim válasza:
Nálunk pont fordítva van barátnőm zárkózottabb ilyen téren ami élégé zavar félek hogy tönkre megy a kapcsolatunk. Mit csináljak hogy jobban kimutassa az érzéseit vagy beszéljünk róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!