Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért taktikáznak az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért taktikáznak az emberek egy kapcsolatban? Ahelyett hogy kimondanák amit gondolnak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
52%
Én is gyűlölöm. Mert gyávák. Mert az izgibb.
2010. jan. 24. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:
te még nem voltál szerelmes. vagypedig hihetetlenül a földön jársz és logikátlannak látod ezt.
2010. jan. 24. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
mert mindenki fél teljes mértékben önmaga lenni
2010. jan. 24. 23:00
 4/7 anonim ***** válasza:
ez szerintem is kár. és én sem értem miért. félek is bárkivel kapcsolatot kezdeni emiatt. a rossz tapasztalatok miatt sajnos eléggé elszomorodtam.
2010. jan. 25. 00:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert jobbnak szeretnénk látszani, mint amilyenek vagyunk. Ezért felveszünk olyan tulajdonságokat, amikről azt hisszük jók, és elrejtünk olyanokat, amiről úgy sejtjük, rosszak. Viszont egyetlen álarcot sem lehet a végtelenségig hordani, és a színészkedés is fárasztó egy idő után. Ilyenkor jövünk rá, hogy akit szerettünk, az nem is olyan, amilyennek mi hisszük, és akik minket szerettek, nem azért szerettek, akik valójában vagyunk.
2010. jan. 25. 00:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szerintem, mint előbb írtam, ez puszta gyávaság. Inkább játszogatnak, mert ha nem jön be, akkor a másikra lehet kenni, hogy például "nem értett a jelekből"...
2010. jan. 25. 00:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Én nem voltam szerelmes ??? Szerintem most is épp az vagyok, csak úgy érzem hogy a másik csak játszik velem....
2010. jan. 25. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!