Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ő akart összejönni velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő akart összejönni velem, mégis ő az aki nem szerelmes. Járt már valaki így?

Figyelt kérdés
A barátommal megismerkedésünk után 2 hónapra rá jöttem össze. Folyton ő keresett, ő tepert értem, míg nem beadtam a derekam. elérte h összejöjjek vele, hogy beleszeressek, de nagyon. 2 hónapnyi együttlét után, vigyorogva közölte velem, hogy ő egyátalán nem szerelmes, csak úgy tud szeretni mint barátot. Ami amúgy mai napig nem látszik rajta mert látszólag szerelmes. Járt már vki így? mit csináljak?
2014. okt. 22. 10:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát a barátom példát vehetne rólad:) sajnos neki nagyon gyerekes a felfogása
2014. okt. 22. 14:48
 12/18 anonim ***** válasza:
én se vagyok mindig komoly :) sőt általában nem szeretek komoly lenni...elég ha belül tudom mit akarok...viszont neked el kell döntened akarod e így is ezt a kapcsolatot...
2014. okt. 22. 14:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Én azon vagyok hogy így nem jó, úgy meg neki nem lenne az. Nem is lenne ezzel baj ha meg tudnám vele szakítani a kapcsolatot, amire már tettünk próbát, de eddig nem jött össze mert a végén mindig keresett
2014. okt. 22. 15:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
teljesen szüntesd meg vele a kapcsolatot...és ha keres ne reagálj...
2014. okt. 22. 15:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, megpróbálom :) Tudom, hogy nehéz elengedni, de valahol biztos van olyan aki valóban tiszta szívből szeret majd egyszer...
2014. okt. 22. 20:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

5-ös komment:

Egyszerűen ne foglalkozz vele, ha keres.

Velem egyszer egy srác egy évig húzta így, nagyon jól is tudott manipulálni, nem lehetett lerázni. Minden volt, legjobb barátom is volt, szex is volt, ismertek engem náluk is, ő is járt nálunk, de kapcsolatot nem akart. Erre kiderült, hogy mellettem összejött egy másik nővel is, aki ugyanolyan volt, mint én.

Szerintem lépj le, amíg lehet.

2014. okt. 24. 16:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: én is ettől félek, hogy csak addig tartana meg így míg nem talál olyat, akibe beleszeret. Végülis amit leírtál, totál ugyanez volt nálunk is, annyi különbséggel,hogy neki az volt a véleménye a kapcsolatunkról, hogy a családot ne keverjük bele. Szóval fura ezt elhinni, de soha nem volt nálunk, senkit nem simer a családzunkból. Én sem az övéből mert egyedül lakott, és kizárt minden családi eseményből. Sőt, ez nem biztos információ, de tudom szerint mikor 2 hónap együttjárás után szakított velem, ezt közölte a családdal is, és azt hogy utána találkozgattunk, biztos hogy már nem mondta el. Így könnyű volt kimaradnom a családja életéből...
2014. okt. 24. 18:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek, agyban sok mindent tudsz befolyásolni. 15 evesen lett az első barátom, aki akkor 18 volt, de annyira megijedtem hogy uristen mi folyik itt en nem lehetek szerelmes anyukám azt mondta egész gimi a tanulásról szóljon és ne a fiúról miert szerettem bele egy menő végzős fiúba, nem lehet, hogy majdnem eluldoztem magamtól 1 hónap alatt, szerencsére nem ijedt meg, bar mar nem vagyunk együtt, de ha agyban eldontod hogy te nem akarsz kapcsolatot akkor úgy fogsz arra az emberre nezni hogy te nem vagy bele szerelmes
2022. márc. 6. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!