Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félreértés miatti csalódás hogyan hozható helyre?
Figyelt kérdés
Szóval pár hónapig jól elvoltunk valakivel, de nemrég rajtakapott egy félreérthető szituációban. Azóta nem akar velem szóba állni és azt mondja már csak barátok lehetünk. Nem szeretném most jobban részletezni, hogy pontosan miről van szó, de olyan dolog amit régebben valóban gyakran elkövettem, de leszoktam róla és az már a múltamhoz tartozik. Ő azonban most azt hiszi átvertem őt és hogy még mindig ugyanaz az ember vagyok, aki régen. Pedig ez nem igaz. Egyelőre hozzám sem akar szólni, várnom kell. Mégis meddig várjak? Hogyan hozhatnám helyre a kapcsolatomat? Hogy bizonyíthatnám be neki, hogy télleg félreértette a helyzetet és sose bántanám őt meg? Ő a legfontosabb nekem a világon.2014. okt. 21. 09:47
11/13 anonim válasza:
Attól függ mi volt a csalódás oka: ha másik nő vagy kétes ügy áll a dologban, akkor normális nő szerintem nem adna neked esélyt.
Most az apja beteg, nem hiányzik neki még ez is. De azt mondta, ha az rendeződik, akkor megbeszélitek.
Az egy hét szerintem reális, hogy megkérdezd mi újság vele.
Ha tényleg csak félreértés, akkor hajrá, ha nem, akkor felejtsd el.
12/13 A kérdező kommentje:
Télleg csak féleértés, de meg e akar hallgatni. Azóta összefutottunk már párszor véletlenül, de nem akar beszélni erről. Nem ír, nem jelentkezik és ha én ráírok direkt el se olvassa, hogy ne mutassa azt hogy látta és ne kelljen válaszolnia... Azt mondta dolgozni se jár be. Otthon van és befelé fordult. Én ezt sehogy sem értem. Hová fog ez gy vezetni és meddig fogja még ezt csinálni? Úgy érzem soha nem fog nekem olyat írni hogy na üljünk le megbeszélni... Egyszerűen csak nem fog jelentkezni és szép lassan eltávolodunk egymástól... Pedig láttam rajta , hogy bántja a dolog. Pont ez fáj nekem is az egészben, hogy egy félreértés miatt kínozza saját magát és engem is. Nem látok ebből kiutat. Ő életem szerelme. Már megírtam ezt neki, azt is hogy nem igaz amiket most gondol rólam és hogy nem bírom ezt így már sokáig. Annyit mond csak mindig hogy majd megbeszéljük, de most hagyjuk a témát. Mit tehetnék még? Ha lépek, valamit vagy írok neki annak semmi eredménye.. Várjak? De mégis meddig? Már pár barátom azt is mondta dobjam ki én őt és ne kínozzam magam. Ez viszont egyszerűen nem megy... Főleg hogy látom hogy ő is szenved... Ha azt látnám le se szarja a dolgot és nem is bánkódik, akkor valóban nem lenne más választásom, minthogy elengedem őt. Most úgy érzi átvertem, kihasználtam, visszaéltem a bizalmával és 4 hónapot áldozott az életéből valakire , aki meg se érdemelte. Ismerem, valami ilyesmit érez most...
2014. okt. 29. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!