Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökké való reménytelen, egyoldalú szerelem. Ezzel, hogy lehet élni?
Figyelt kérdés
#szerelem #csalódás #nagy Ő #féltékenység #érzelem #bánat #könny #igaz szerelem #egyoldalú szerelem #reménytelen szerelem
2014. okt. 15. 18:04
2/11 anonim válasza:
Az orokke csak egy szo,alapvetoen nem letezik,leven minden elmulik:-)))
4/11 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Sokat szomorkodok emiatt,de azért lehet így élni.
6/11 anonim válasza:
Idővel jobb lesz, majd meglátod. Találkozni fogsz valakivel, aki elfeledteti őt veled, és viszonozni fogja az érzéseidet. Viszont arra készülj fel, hogy már lehet majd férjed, gyerekeid, szóval egy saját kis családod, de ha meglátod ezt a bizonyos egykori nagy Ő-t, akkor egy picit még mindig meg fogja dobogtatni a szívedet, mert a reménytelen és viszonzatlan szerelmek ilyenek általában. Mivel nem tudjuk megélni valójában, csak idealizáljuk a személyt, és nem fogunk csalódni se benne (mert nincs kapcsolat), ezért mindig is így fog megmaradni az emlékezetünkben...
7/11 anonim válasza:
Nőj fel és lépj ki a rózsaszín álomvilágodból. Nincs örökké.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Főleg a hatosnak köszönöm.
2014. okt. 15. 20:12
9/11 anonim válasza:
Nagyon szívesen! És tényleg fel a fejjel, változni fog ez, hidd el, jobb és jobb lesz, ahogy múlik az idő. (Főleg, ha meg tudod oldani, hogy ne nagyon találkozz össze vele.) ;)
#6 voltam
10/11 anonim válasza:
#6: kérlek írj, kérdeznék valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!