Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy végig az "exével (? ) " élt együtt, hogy tegyem magam túl ezen?
az a baj, hogy én hiába vagyok együttérző, egy egy személytelen weboldal, még az arcomat se látod, a nevemet se tudod...
én együttérzek veled, engem is volt hogy már kegyetlenül átvertek, meg hülyének néztek (igen, tényleg volt)
csak azt tudod, hogy megpróbálsz magaddal békét kötni. Lassan fog menni, és talán most tök kilátástalannak tűnik az egész, de hidd el, eltelik pár hónap, esetleg egy-két év és másként fogsz erre az egészre gondolni.
Jaj tee... :/
Együttérzek veled. Velem is hasonló történt. Igaz a tiedhez képest nem ennyire durva. De az én volt barátomról kiderült, hogy mellettem volt egy másik barátnője egy fél évig.Annyira megviselt,hogy azt hittem végem van. Idővel jobb lesz, de bennem is nagyon megmaradt még mindig.
kitartást neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!