Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel együtt vagyok nagyon szerelmes vagyok belé. Viszont most kiderült hogy a volt barátomtól teherbe stem :/ Elmondanátoka mostaninak?
az exed szard le.
az ujnak mondd hogy tőle van a gyerek. ha a mostani csavod hasonlit az exedre akkor a gyerekre nem fog gyanakodni
Mondd el a mostani párodnak, ne egy hazugságra építsd a kapcsolatotokat.
Mit szeretnél? Megtartani a babát?
Ismertem egy ilyen lányt.
Elkezdett ismerkedni egy sráccal, a pasijával még dugtak egyet és lett egy gyerek és utána szakított a pasijával, és utána 1-2 nappal ismerte meg a srácot.
Beleszeretett, a srác is belé.
A csaj 3 hétig hezitált h mit tegyen...elvetesse vagy ne??
De csak akkor mondta el az új srácnak h terhes mikor feltűnt neki h a csajnak már 6 hete nem jött meg.
De együtt maradt a lánnyal. A lány 4 hónappal később mondta el az exének h terhes tőle. Az exe visszajött h akkor kell neki is és nem fogja elhagyni és mindent rendbehoz..a csaj visszafogadta az új sráccal eg szakított akibe bele volt zúgva, de a srác jobban volt belezúgva a lányba. Elgogadta volna gyerekkel is,
Mikor a gyerek megszületett teltek a hónapok és a lányt a gyermekének az apja elhagyta h neki ez sok ez neki nem megy és nem kell. Majd a srácot felkereste az újra elkezdett hinni as csajnak , de később megunta a gyerek miatt mert az sok volt neki.
így a csaj 2 szék közé bummmmmmmm
nem tudom pontosan hány hetes terhes vagy??
2 hónap köbö....
Ilyenkor azért már veszélyes elvetetni....
Ha szed van ami eddig nem sok volt, de most lehetne! :)
Akkor szépen beszélsz az igazi apukával, elmondasz neki mindent, és megbeszélitek mi lesz. Elmondod h nem akarsz vele lenni többet, mert mást szeretsz amihez nem sok köze van.
és utána beszélsz az új sráccal is , hogy mire jutottál az exeddel. Vele is szépen megbeszélsz mindent.
Elmondod neki amit itt nekünk!!!!! Különben seggberuglak!
Elmondod h nem akarod ráerőszakolni ésatöbbi meg amivel az exedell jutottatok. Légy vele őszinte!
Aztán elválik mi lesz hogy mit sikerült a 2 pasival megbeszélned és az alapján hozhatsz döntést.
De aki majd szülésnél a kezedet fogja fogni az lesz a párod (amennyiben lesz aki fogja)! Ott lesz a pont!
az utlsónak: az anyának a 9. héten a "legegészségesebb" elvetetni..
kedves kérdező, gyors döntésre van szükség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!