Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel együtt vagyok nagyon szerelmes vagyok belé. Viszont most kiderült hogy a volt barátomtól teherbe stem :/ Elmondanátoka mostaninak?
Figyelt kérdés
Félek hoyg elhagy viszont a gyerekem apjával nem avgyok jóban még nem mondtam meg neki hogy mi van.. Nem akarom elveszíteni annyira szeretem őt akivele gyütt vagyok.2012. dec. 16. 21:52
11/17 anonim válasza:
2 hónapos terhes vagy és egy hónapja ismered az új srácot és már hót szerelmes vagy-azta, ezek az érzelmek:XDDD na ne..
és igen, az újnak el kell mondanod.
12/17 anonim válasza:
A réginek felesleges elmondanod. Elhagyott, gondolom új kapcsolata van, akkor minek mondanád el?
13/17 anonim válasza:
persze ne mond el-neveljétek közösen a kis ogrét:))amúgy igazi brazil szapiopi észjárás azt mehettek a móunika-sóóóba nyafiznixDDDD
14/17 anonim válasza:
Ha megszületik a gyerek, előbb-utóbb kíváncsi lesz az igazi apjára, és el kell mondani neki, ha nevelőapja van. Mellesleg, hiába te vagy terhes, kétszemélyes a "buli", szerintem a baba igazi apjának is joga van minimum tudni a gyerekről. Aztán meg, hogy mi legyen a továbbiakban, azt nektek, szülőknek kell eldönteni. :)
15/17 anonim válasza:
14
"szerintem a baba igazi apjának is joga van minimum tudni a gyerekről"
Hogy aztán majd az apuka uj nője,mostohanénike megpróbálja a gyereket tönkretenni, a lelkét megtörni, mert agyilag zokni és egy csepp emberség sem szorult bele, és féltékeny lesz egy gyerekre..
Igy gondoltad?
17/17 anonim válasza:
am hány éves vagy kérdező?
előző: abortusz? te hülye vagy..egy embert ölnek meg vele, azaz egy magzatot,és ő egy élő lény, akiből egyszer majd egy egészséges ember lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!