Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találkozok a barátommal, utána 1-2 napig depressziiós vagyok miatta. Ez normális? :S
Figyelt kérdés
Mostanában csak hétvégenként talizunk, és utána napokig bőgök esténként, mert annyira hiányzik, vagy bemesélem magamnak (minden ok nélkül), hogy nem szeret már... :S Mit tehetnék? Ezt nem bírom így.:S:S Amúúgy 3 hete járunk.
16/L
2010. jan. 24. 19:31
1/7 anonim válasza:
Fiatalka vagy még. Idővel komolyodsz majd.
2/7 anonim válasza:
Te csak egy kis elkényeztetett, hisztis tini p.csa vagy! Ezért van!
3/7 anonim válasza:
"mostanaban"..."3 hete jarunk"
hat ez igy elegge ellentmondasos.
A depresszio semmilyen korulmenyek kozt nem normails. Bar szerintem te hal Istennek, nem depresszios vagy, csak hianyzik a baratod, ami ertheto, hisz szereted, es nem vagy mellette. Probald meg hasznosan elotolteni az idodet, es ne arra gondolni, hogy nem szeret. Ha nem szeretne, nem lenne veled. Masreszrol 3 het utan meg igencsak langolnia kell, 3 ev mulva kezdj ilyesmin aggodni. Fel a fejjel!:))
4/7 anonim válasza:
te jó ég, minden kis fiatal hülyegyerek ennyire gyökér? :D
5/7 anonim válasza:
19:33, 20:40 Úgy tűnik túl sok a gyökér hozzászóló is! -.-
6/7 anonim válasza:
22:03 az 20:41 akart lenni, és sztem a kérdezőnek tényleg programokat kellene szerveznie, hogy ne gondoljon annyit az úriemberre.Pozitívan állj hozzá! Inkább annak örülj, hogy nemsokára újra találkoztok, ne arra koncentrálj, hogy most épp nincs veled.
7/7 anonim válasza:
sztem nem vagy depreszios mert én is szoktam ien leni (de nem szoktam sirni :P) 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!