Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 2 éve élünk együtt albérletben. Ő közölte, hogy van neki más, szeretné ha elköltöznék. Viszont nagyon szeretem a lakást, sok munkám, emlékem van benne, és nehéz találni másikat. A bérleti szerződés az ő nevén van. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
még ő csal meg, új barátnője van és oda akarja hozni, emiatt kéne nekem elköltöznöm.. ez megalázó :( nagyon ki vagyok bukva, tudok tenni valamit h ne nekem kelljen elmenni a lakásból? ha az ő nevén van a bérleti szerződés?2014. okt. 20. 19:26
11/14 anonim válasza:
Első körben kérdezd meg, nem maradhatnál-e te a lakásban? A tulajjal lehet új bérleti szerződést kötni... Ha nem megy bele, az átmeneti időre a szülőkhöz gondolom visszamehetsz, amíg nem találsz lakást. Beszéljétek át, ki mit vitt a lakásba. Amit te, az a tiéd természetesen, amit közösen, azt osszátok el! Ha a kaucióba adtál be, beszéljétek meg, hogy visszaadja, vagy pedig a lakbér és a rezsi utolsó rádeső része fejében nem kéred.
12/14 A kérdező kommentje:
az a baj, h már az anyagiak sem érdekelnek, fel se fogom,h tehet vki ilyet....
2014. okt. 20. 19:45
13/14 anonim válasza:
Lehet, hogy most nem érdekelnek az anyagiak, de később fognak. És jobb most tisztán zárni mindent, mint több hónap elteltével követelőzni! És lehet, hogy megalázó a helyzet, de a bérleti szerződés az ő nevén van... És így, ha nem tudtok máshogy megegyezni, te vagy az, akinek mennie kell, akkor is, ha erkölcsileg nem fair. Ugyanis jogi szempontból most te laksz nála.
14/14 anonim válasza:
"sok munkám, emlékem van benne"
Nekem az az érzésem, hogy hamarabb gyógyulsz ki ebből, ha már nem ott laksz. Nem jó ragaszkodni a tárgyi világhoz. Emlékek... Most nem érzed, de kívülről látszik: új életet kell kezdened. És lehet, hogy majd magad is látni fogod, hogy jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!