Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy a párom minden hétvégén hazajár a szüleihez?
Nem tudom, hogy csak én reagálom-e túl. 22 évesek vagyunk, több mint 1,5 éve vagyunk együtt, együtt is élünk már, de a barátom minden hétvégén hazajár a családjához.
Ez nekem különösen érzékeny téma, mert hét közben iskola/munka van és hétvégén tudnánk ténylegesen programozni valamit, de ő akár csak egy délutánra is, de mindig hazamegy hétvégére (holott két és fél órányi buszútra lakik Budapesttől), olyan nincs, hogy velem lenne egész hétvégén...
és mit mondott,miért nem ér rád??
picit túlzásnak tűnik
Ha problémád van, miért nem vele beszéled meg?
Egy kapcsolatban rengeteg olyan tényező lehet, amit a partnereknek normálisnak fogadnak el, míg a külvilág pont ellenkezően ítélne meg.
Véleményem szerint nincs abban semmi kivetnivaló, ha a szüleivel is tartani szeretné a kapcsolatot.
30/F
mondjuk ebben igazad van ,havi 1 hétvégét együtt tölthetnétek
esetleg szervezd meg,hogy te se leszel 2-3 hétvégét egymás után vele együtt
hátha észbe kap:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!