Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » LÁNYOK-FIÚK, hogy "éltétek"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK-FIÚK, hogy "éltétek" túl a szakítást?

Figyelt kérdés
Úgy értem h,felejtettétek el azt akit nagyon szerettetek?:(
2010. jan. 24. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Pár csomag papirzsepi,2-3 tábla csoki,és egy jó barát vagy barátnö kell aki meghalgat.
2010. jan. 24. 13:54
 2/8 anonim válasza:
hááát, nagyon szerettem az nálam azt jelenti h kb 3 évig jártunk, aztán megcsalt. szakítottam vele, kb 3 hónapig elég szarul voltam, aztán haverok meg bulik segítségével sikerült elfelejtenem..jah és fontos lépés volt, h meg tudtam bocsátani neki egy idő után, és megint szóba állunk
2010. jan. 24. 13:54
 3/8 anonim válasza:
1 liter votka s két csomag cigi naponta
2010. jan. 24. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
a szakítás mindig kellemetlen, a lényeg h ne fordulj magadba menj el szórakozni, ismerkedni, bulizz...ha ezekhez nincs kedved menjetek el barátnőkkel pizzázni moziba iesmi..és a legjobbarátnőddel egy jónagy beszélgetés sem árt..nem lesz egyszerű az tuti...=(
2010. jan. 24. 13:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:(

Sajna énis iszok meg stb stb....

Buliba pedig pénteken tudok csak menni,addig meg nem tudom mit csináljak,mert hát nem lehet minden nap inni...:(((

2010. jan. 24. 13:59
 6/8 anonim ***** válasza:
2,5 év után szakított velem a barátnőm mert elmúltak az érzelmek. Az első 2 hét borzasztó volt, úgy éreztem, hogy egy nagy lyuk van a szívem helyén, nem találtam a helyem, egy hétig sírtam fiú létemre. Aztán, mondtam, hogy na nekem elég ebből, nem fogok összetörni egy lány miatt 22 évesen. elkezdtem járni a barátaimmal újra bulizni, beiratkoztam egy tanfolyamra, valamint thai boxolni, sok sok új barátot szereztem, és így 4 hónappal szakítás után, már ott tartok, hogy újra beszélgetünk, és semmit nem érzek iránta, neki van egy új barátja, én meg élvezem a szabadságot, és a kötöttségek nélküli életet. Míg ő csak a barátjával van, csak neki él. Úgyhogy úgy vagyok vele, hogy még jól is jártam hogy szakítottunk.
2010. jan. 24. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Spanom a Sétáló Jancsi segített.
2010. jan. 24. 14:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:D

most már nekem is kezdenek elmúlni az érzéseim,amiben a barátaim segítenek:D

2010. jan. 25. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!