Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éltétek meg a szakítást?
én 1 hónapja szakítottam a barátnőmmel, mert nem engedett semmit, viszont én neki mindent. kinyaltam a seggét, amit kért megkapott, kaja ágyba, vittem ide oda, angliába stb!!
Nekem volt egy ismerősöm srác, ő is ilyen indulatos volt, csak egyszer nem az ajtót vagy tárgyat csapott meg, hanem a barátnőjét.:(
Nah az én történetemhez visszatérve, mindent megtettem érte, de neki semmi nem volt elég, azt is megmondta, mikor viccelhetek, mikor nevethetek, volt, hogy ok nélkül , nem szóltam hozzá, leüvöltötte a fejem, hogy ne beszéljek így vele. csak néztem.. az utolsó 2 hónapban csak veszekedtünk!! naponta , szakítottunk stb, mi szinte együtt éltünk, hol náluk hol nálunk. én naív szakítás előtt 1 hónappal elvittem angliába a saját fizumból. mára már megbántam. iszonyat kihasznált, és kénytelen voltam kimondani hogy szakítsunk, pedig nagyon szerettem, azért tettem, mert nem bírtam ezt, hogy nap mint nap szakítás, veszekedés, nálunk sem működött már a sex, hetente 1szer, azt is úgy kellett kikönyörögnöm. 1 hét volt rossz, akkor átgondoltam egészet, és rájöttem, hogy jobb most, mint hagyni és 1év múlva.. így mégsem vesztek az életemből. most, 4 hét után nem gondolok rá. barátokkal vagyok, rengeteget beszélek velük, szerencsére leköt meló, mellette kicsit egyetem is, plussz család itthon. 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!