Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan éltétek túl a szakítást?
Mármint azok, akikkel szakított a pasija. Már 1 éve, hogy szakított velem a barátom, de nem tudok túllépni rajta és fáj még mindig ha látom a barátnőjével.
És úgy érzem nem tudok új kapcsoltot kezdeni, mert mindig ő rá gondolok, de félek is mi lesz ha esetleg megint én lennék az, akit dobnak :(
24/l
Tudom, lányokat kérdeztél, de azért én is ellátlak pár gondolattal. :)
Hát igen, mindig az felejt nehezebben, akit otthagynak. Mindig azt mondom, hogy nem kell erőltetni a felejtést, idővel úgyis elmúlik ez is, de egy évnek azért tényleg elégnek kéne lennie.
Egy új kapcsolat tényleg segíthet, de ilyen "medve, b*szd meg a fűnyíródat" (a viccet biztos ismered) hozzáállással még megszületni se érdemes. Sőt amíg az ember megtalálja az igazit, addig még sok tapasztalatot kell gyűjtenie, pl. abban is, hogy kiben lehet megbízni.
f24
olyan pasi miatt ne bánkódj,aki kidobott. nem érdemli meg hidd el. tedd magad túl rajta,és idővel rájössz hogy felesleges volt egy évet rá pazarolni hogy ő járt a fejedben.állj a sarkadra végre! jobb pasit érdemelsz,mutasd meg te is neki hogy TE is túltetted magad rajta,és ha meglát más pasival,lehet elgondolkozik,hogy mekkora hülyeség volt téged dobnia;) sok sikert szorítok:)
"ne sírj,mert könnyeidet senki sem érdemli meg,aki meg érdemli az nem szeretné hogy sírj" :) hajrá
Hát..
Én pasi vagyok sosem hittem volna hogy valaha sírok egy nő miatt de sose mond hogy soha... 6 év után 2 hónapja lépett le leadta a hazug dumáját közben egy 5 évvel fiatalabb gyerek miatt... Azért innen is látszik hogy milyen vicces az élet minden reggel mentünk dolgozni és megálltunk péküstit venni egy ház előtt a túloldalt volt a "bódé" ahol a pékárút vettük.... Az a ház előtt ahol most is áll mert ott lakik az új barátja... A szívem szereti de az eszem gyűlöli... annyira hiányzik most is a szobámból az ágyamból de tudod ahogy eltelik egy újabb nap rájövök hogy nem is igazán ő hiányzik hanem az hogy valaki szeressen és odabújjon mellém.. a 6 évben számtalanszor volt lehetőségem hogy megcsaljam vagy otthagyjam másért de sosem tettem mert nem minden férfi egyforma igenis vannak ilyen emberek akikben lehet bízni. Te is csakúgy mint én a múltnak élünk és nem látjuk a jövőt pedig lehet szép. Csak egy kép amit szeretsz nem több... ahogy te így én sem nagyon merek bízni de azért lehet hogy megpróbálok.. fiatal vagy pont annyi mint én.. remélem megtalálod a párod csak úgy mint én... 1 év nagyon sok idő tényleg próbálj meg felejteni zárd be a szíved előtte mert ő is ezt tette veled 1 évvel ezelőtt.. és ugyanakkor nyisd ki valaki előtt aki megérdemli...Sok sikert az életben és próbálj meg bízni..
24/F (6 nap múlva 25)
Ui:. A zene nagyon sokat segít legalábbis nekem feldob mivel hogy én is zenélek tudom hogy nem „diszkó” azért csak hallgasd meg:.
Köszönöm a válaszokat. Igazatok van, túl kell lépni.
Sajnálom, hogy így alakult, pedig 6 év az már hosszú idő.
Meghallgattam a számot,tényleg nem disco szám, tetszik :)
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!