Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? A bnőmel szünetet tartunk :S
Figyelt kérdés
A részletekkel nem untatlak titeket a lényeg h a bőmel akivel 3 hónapja járunk most szakítottunk miattam mert mostanság elég depis voltam és idegesítő meg rosszkedvő és azon vezettem le akit legjobban szeretek :S sokat veszekedtünk ebben az utóbbi 2 hétben. így hát most átmenetetileg szakítottunk mert nem biztos benn h szeret. Na és az lenne a kérdésem h szerintetek menjek elhozzá most azonnal és mondjam meg neki h szükségem van rá v télleg hagyjam békén egy ideig és várjam meg amíg ő keres??2010. jan. 24. 13:47
1/6 anonim válasza:
hát ez gáz:((
Sajna én is így voltam:(
Hagyd békén,keress mást!
2/6 anonim válasza:
hát szerintem, hagy egy pár napig magára, és ha szeret megkeres.. ha neked így mégis túl nyomasztó a várakozás, menj el hozzájuk , dobj be egy levelet amiben megírod, h nem akartad személyesen zavarni, így levélben mondod el a gondolataid, h szereted.. meg stb. ) sztem aranyos is, és megoldás is lehet. meg persze kérj elnézést minimum, és h ne haragudjon csak feszült voltál és fontos neked szereted.
3/6 A kérdező kommentje:
13:51 köszi ez jó ötlet;)
2010. jan. 24. 13:57
4/6 anonim válasza:
13:51-es vagyok
igazán nincs mit. :)
sőt vmi kis apróságot is tehetsz mellé.. egy csokit.. vagy amit szeret :)
és ha téged is igazán szeret ezzel tuti ráébreszted h fontos vagy neki is :)
5/6 A kérdező kommentje:
azt tudja h fontos nekem. azt mondtam neki sms ekben is utaltam rá eleget:D szóval tudja. én azt akarom elérni h ne szüneteljünk mert azzal szerintem nagyobb az esélye h kiszeret belőlem v ilyesmi. azt szeretném h újra kezdjük. teljesen az elejéről :S
2010. jan. 24. 14:10
6/6 anonim válasza:
szerény véleményem szerint, a szünet azt jelenti hogy már kiszeretett belőled... de mindenképp próbáld meg amit az előző ajánlott! sok sikert, drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!