Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Hogy mondjam meg neki hogy vegyen kicsit vissza?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, a barátom 27, és kicsit idegesítő egy tulajdonsága. az a helyzet, h egy nap kb 20x elmondja hogy mennyire szeret, és hogy oda van értem, belehal annyira szeret, belehal a hiányomba (csak hétvégente találkozunk). Ez engem egy kicsit idegesít. Három hónapja vagyunk együtt, én is nagyon nagyon szeretem őt, mondom is neki minden nap, de nem viszem túlzásba. Szó szerint "nyáladzik", mondtam neki, hogy enélkül is tudom, hogy szeret, és nem kell ennyiszer mondania. 2 napig bírta, hogy kicsit kevesebbet mondja, de utána minden ugyanolyan lett. Nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy megértse. Nem szeretem ha egy fiú ennyire nyálas, lehet hogy bennem van a hiba:( nagyon figyelmes, aranyos, a tenyerén hordoz, de ez a tulajdonsága kicsit idegesítő nekem.
2010. jan. 24. 13:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jól érzed, ez valami problémát jelent (többféle is lehet).

Sok nő mondjuk örülne neki...

Az tényleg jó ötlet, hogy jutalmazd, ha vissza tudja fogni magát.

2010. jan. 24. 23:02
 12/18 anonim ***** válasza:
a visszatérő skizofrénia egyik tipikus esete ez...sajnállak :(
2010. jan. 26. 10:50
 13/18 anonim ***** válasza:

Szereted a srácot?

Ha igen, akkor ez miért oly nagy gond?

Az igazi szerelemben pont az a szép, hogy nem akarunk változtatni a másik egyéniségén, hanem elfogadjuk olyannak amilyen.

Ha megakarod változtatni, akkor nem Őt keresed, másra van szükséged.

Talán lesz olyan pasid, aki egy héten csak egyszer mondja, de minden nap másnak....

2010. jan. 26. 11:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Jó hülye csávó, ha nem képes felfogni valamit.

Én szinte soha nem mondom a barátnőmnek, pedig szeretem.

2010. jan. 26. 12:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet sok mondanivalója neked, ha csak ugyanarra az egy-két közhelyre telik tőle...
2010. jan. 26. 13:03
 16/18 A kérdező kommentje:

10:50 ezt mire érted?

11:34 szeretem nem érted? de mikor kimerül minden beszélgetés abban hogy mennyire szeret, és hogy mennyire hiányzom az kicsit idegesítő. Nem azt mondtam hogy egy héten egyszer mondja, de ne egy nap 30-szor!

13:03 Pont ezt mondom :(

2010. jan. 26. 13:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnám ilyenkor letenni a telefont, hogy ha nem tudsz újat mondani, szia.
2010. jan. 26. 16:17
 18/18 anonim ***** válasza:
10:50 vagyok: Hát ez, hogy folyamatosan ismételgeti h szeret...ez a visszatérő skizofrénia...egyszer csak majd bekattan ha ellenkezel, és akkor fene se tudja mit fog csinálni...sajnos volt már rá példa,sok szerencsét! xd :D
2010. jan. 26. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!