Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Hogy mondjam meg neki hogy vegyen kicsit vissza?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, a barátom 27, és kicsit idegesítő egy tulajdonsága. az a helyzet, h egy nap kb 20x elmondja hogy mennyire szeret, és hogy oda van értem, belehal annyira szeret, belehal a hiányomba (csak hétvégente találkozunk). Ez engem egy kicsit idegesít. Három hónapja vagyunk együtt, én is nagyon nagyon szeretem őt, mondom is neki minden nap, de nem viszem túlzásba. Szó szerint "nyáladzik", mondtam neki, hogy enélkül is tudom, hogy szeret, és nem kell ennyiszer mondania. 2 napig bírta, hogy kicsit kevesebbet mondja, de utána minden ugyanolyan lett. Nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy megértse. Nem szeretem ha egy fiú ennyire nyálas, lehet hogy bennem van a hiba:( nagyon figyelmes, aranyos, a tenyerén hordoz, de ez a tulajdonsága kicsit idegesítő nekem.
2010. jan. 24. 13:46
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%
Nem benned van a hiba... valaki nem szereti ha ennyire bizonygatják neki... hát szerintem egy kapcsolat akkor jó ha nyílt és őszinte szóval csak mond meg neki h ne legyen ennyire nyálas mert téged kicsit idegesít. közben azér éreztesd vele h szereted csak vegyen vissza:) lehet h majd először kicsit szarul esik neki de idővel talán belátja h ha neked ez nem oké és változtat rajt. legalábbis én ígyvoltam bnőmmel :) szólt h mi nem teccik neki bennem és először szarul esett de felfogtam h ő ezt nem szereti és változtattam rajta.
2010. jan. 24. 13:55
 2/18 A kérdező kommentje:
megmondtam neki, de elsírta magát, mert azt hitte hogy nem szeretem, próbált visszavenni, de mondom két napig tartott:( remélem hogy "kinövi" bár ezt egy 27 éves embertől nem tudom, hogy elvárhatom-e.
2010. jan. 24. 14:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezt én nem érzem nyálzásnak:). Én párom is ilyen, pedig maholnap már 2 éve, hogy együtt vagyunk! Megszokás kérdése az egész:)! Így legalább azt is tudom, hogy megbízhatok benne, mert csak őszínte. Akkor lenne baj, ha már nem hallanám gyakran...

Mutassa meg így, hogy nem ismételgeti, hogy szeret és ha kibírja, jutalmazd;)!

2010. jan. 24. 14:05
 4/18 A kérdező kommentje:

ez a jutalom jó ötlet köszi!:)

én is szeretem ha mondja, de nagyon túlzásba tudja vinni, minden nap szerelmes levelet ír, amiben ugyanazt ragozza 1 oldalon keresztül, hogy meghal nélkülem, sírhatnékja van ha nem láthat, beleőrül ha nem hallhatja a hangomat, örökre velem akar lenni. És ezért zavar egy kicsit:( aranyos meg minden, de azért legyen határa az érzelmek kinyilvánításának. szerintem.

2010. jan. 24. 14:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg tudsz róla, hogy korábban csalódhatott? Mert lehet, ez van a háttérben, és ezzel akarja magának is így bizonygatja, hogy most minden rendben?
2010. jan. 24. 14:20
 6/18 A kérdező kommentje:
Az előző barátnőjével úgy lett vége 1,5 év után, hogy elmúltak az érzelmek a lány iránt, így a párom szakított vele, mert már nem volt szerelmes. csalódás nem érte tudomásom szerint.
2010. jan. 24. 14:24
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Így tényleg nem igazán van nyomós oka ezt csinálni. Esetleg, ha nem tudná mégsem kordában tartani,mi lesz a következménye részedről?
2010. jan. 24. 14:41
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom:( tudom, hogy szeret, és én is őt, szóval nem fogom elhagyni emiatt. De nagyon idegesítő, hogy mikor telefonon vagy msn-en beszélgetünk, szinte semmi más téma nincs, csak az hogy mennyire szeret, és mennyire hiányzom neki, számolja a napokat, alig alszik, várja hogy mikor találkozunk már. Élőben nem ilyen, akkor is mondja, de nem ennyiszer:( csak ha msn-en meg telefonon beszélünk, csak akkor van rajta ez a hullám:( tényleg nem tudom, mi lesz a következménye, de kicsit félek.
2010. jan. 24. 15:01
 9/18 anonim ***** válasza:
Többet is lehetnétek együtt, akkor biztosan megunná. Havi nyolc nap együtt nem olyan sok.
2010. jan. 24. 18:45
 10/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudunk, ő pesti, én szegedi :(
2010. jan. 24. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!