Múlt héten sikerült megnéznem az összes Harry Potter filmet és azt kell, hogy mondjam ez az egész egy szar. Remélem a kaszás vissza adja azt az elvesztegetett időt amit ezekre a filmekre vesztegettem. Milyen filmet ajánlotok?
Én IMÁDOM a Harry Potter könyveket, de a filmek szerintem is mérhetetlenül szarok!!! Jó filmek? Mindenből ajánlok kicsit, mert nem tudom, mire vágysz:
Vígjáték: Maffia, Airplane, Csupasz pisztolyok, Nagy durranás
Akció: Két tűz között, Die Hard
Dráma (vagy afféle): Amerikai szépség, Forest Gump, Távol afrikától
Fantasy: Gyűrűk ura, X-men
Rajzfilm/animáció: Family Guy, Eszeveszett birodalom, Shrek, Volt, Fel, Jégkorszak
köszönjük emese.
tegnap 10 év után végre megbérmálkoztam, de igazából utálom a katolikusokat. tudna valki ajánlani egy jó vallást?
de tényleg, ha nem tetszett, minek nézted őket végig? könyvben amúgy sokkal jobb. ha most látnám először a filmeket, valószínűleg nekem sem tetszenének. de mivel kvázi a HP-vel nőttem fel... elfogult vagyok. am milyen filmeket szeretsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!