Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes döntés?

Figyelt kérdés

Nekem olyan jellegű kérdésem lenne, hogy szakítást követően egy párkapcsolatba léptem. Az exem dolgai nálam maradtak és tudom, hogy szüksége volna rá. (jó pár év telt el)

Most, hogy ez a kapcsolatom is befullad - visszaküldjem a cuccait? Nekem nincs rá szükségem, de neki bizonyára van. (képek, lemezek)

Illetve mit tesztek azokkal a tárgyakkal, amiket a kapcsolat alatt kaptatok a másiktól? (nyilván nem használati tárgyakra gondolok, hanem illatgyertyára, faliképre, hógömbre)

Azt nem árt tudni, hogy sosem lesz közömbös a lány. De soha nem fogunk összekerülni és nem is ez a célom. Csupán az elválást követő sárdobálást lezárni, hogy én is le tudjam zárni a dolgot. Illetve nem akarok kellemetlen emléke lenni.

Vélemények?

(ha kérhetem értelmes válaszokat adjatok - esetleg életkorral megjelölve)

Köszönöm

2014. okt. 15. 21:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem hozzászóló hölggyel. Csak annyit tennék még hozzá, hogy ha évek után sem zártad le magadban a múltat akkor nem is tudtál teljes mértékben a jelenlegi párodra koncentrálni! Én nem bolygatnám. Nézd a másik oldalról is ne csak a magad érzéseire gondolj!

36/F

2014. okt. 20. 05:27
 12/14 A kérdező kommentje:

Ezért is kértem ki idegenek véleményét.

Nyilván nem sz*rt akar az ember kavarni. Nem is szoros baráti kapcsolatot. De ha a boltban elmentek egymás mellett legalább a köszönés meglegyen.

Pár adalék még: iskola miatt távolodtunk el egymástól. A törődést a szeretetet nem kaptam meg. Elhidegülés nem volt. Pusztán más hallgatott meg, adott tanácsot... stb

Nagyon személyes saját dolgai vannak nálam amit visszaadnék neki: portfólió pl. Amit nem tud pótolni! Tavaly felköszöntöttem telefonon keresztül és szóba kerültek ezen dolgai. Pár éve még dacból azt hazudtam hogy kidobtam - úgy éreztem tett érte! De nekem nincs rá szükségem. Mondta hogyha gondolom adjam postára... azóta nem volt hozzá merszem.

Továbbá a mostani kapcsolatom tehet arról hogy olyanná silányult a kapcsolatunk amilyen lett. Féltékenység, ellenőrzések.....

Kicsit témán kivüli: Ti a korábbi szerelmetektől kapott cuccokkal mihez kezdtetek?

.....és semmi sértődés nincs bennem. Inkább hálás vagyok a hozzászólásokért. Új megvilágítást is kaptam! Köszönet érte!

2014. okt. 20. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha azt mondta hogy add postára akkor mi is a kérdés???

Én amit az exeimtől kaptam eltettem a szekrénybe, de csak azét aki kellemes emlék. Mivel az exed szerelmednek hivod most is de a mostanit csak "kapcsolatom"-nak....szerintem te is tedd el az exed ajàndékait csak ne legyen szem előtt.:-)

29/N

2014. okt. 22. 10:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Akinél érezhető volt, hogy lemond róla, csak megússzon egy találkozást, attól megkérdeztem, hogy elküldjem-e vagy elajándékozzam? Aki szivesen átvette, avval összefutottam és váltottunk pár mondatot.

Ami ajándék volt, azokról én döntöttem, hogyha kötődtem a tárgyhoz, megőriztem.

2015. jún. 15. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!