Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden lovas kislány nagyképű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lovas kislány nagyképű?

Figyelt kérdés

Van egy 18 éves akit 2 éve szeretek viszonzatlanul. Küzdök érte és minden hiába! Csak zaklatasnak veszi! Borzalmasan hisztis,nagyképű. Egyenesen hercegnőnek hiszi magát!

Pedig tök cuki volt az ismerkedés elején. Ha ő ilyen akkor a többi hasonló kiscsaj is ilyen lehet? Mi olyan nagy cucc abban ha tud a szülei bérelni egy lovat és 10 éve lovagolnak...?

2014. okt. 15. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Őszintén nem tudom, hogy mit esztek ezeken a kényes kis hercegnőkön, nektek fiúknak az kell, hogy meg legyetek alázva, semmibe véve. De ennek szerintem nem sok köze van a lovagláshoz. Talán annyi, hogy mindig "nyeregben érzik magukat". Mondanám hogy keress mást, de ne. Ha ilyen nyapic sóvárgós kis izé vagy, akkor szenvedj csak miatta.
2014. okt. 15. 16:36
 12/16 anonim ***** válasza:
hát, amennyi lovagló lányt ismerek, és nem a tanyájukon lévő lovakon lovagol, hanem lovardába jár, az mind beképzelt. :|
2014. okt. 15. 16:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Jaja, van ebben valami. Nimródba járt a csaj, akit meséltem. Eléggé el van szállva magától. Már nem csinálja.
2014. okt. 15. 16:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Már leszarom! Neki rosszabb lesz ha rá jön mit veszített! Én előtte sose nyomultam senkire, ahogy enbek vége, ezután sem fogok. Majd lesz valami! Elég sokan közelednek felém, persze mindent elutasitottam mert ezt a kis bunkót szeretem. Na mindegy asszem hogy ne legyek depressziós össze kell jönnöm valakivel.
2014. okt. 15. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Általában igen.
2014. okt. 15. 17:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Aki előbb rám írt: nem szolnok megyei a csaj. :)
2014. okt. 15. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!