Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hurrogják le azokat, akik meg akarnak leckéztetni egy olyan pasit/nőt, aki őket megalázta és várhatóan mást is meg fog?
Minden ilyesmi kérdés alatt olyasmiket írnak, hogy hagyd, majd a sors visszaadja. Meg neked is így lesz jobb, hogy nem is foglalkozol vele. Aha, persze. Szerintem ha senki nem mutatja meg a nagyképű önző féreg embereknek, hogy azok, akkor továbbra is feljogosítva érzik magukat arra, hogy másokkal így viselkedjenek.
Persze nem az olyan bosszúkra gondolok, hogy pl. regisztrálnak helyette melegtárskeresőre, meg ilyesmi hülyeségek. Hanem olyasmire, amivel rávilágítunk, hogy hulladékok.
Nekem csak az nem tiszta, hogy milyen alapon gondolod magadat alkalmasnak arra, hogy megallapitsd masrol, hogy nagykepu, onzo fereg, es milyen alapon kepzeled hogy neked barmilyen jogod van barkit buntetni amiatt mert olyan, amilyen.
Nagy valoszinuseggel neked is vannak hibaid. Tudod, mas szemeben a szalkat...
A barátok nem a mocskolódó ember mellett fognak kiállni, hanem az illető mellett. Ha engem elkezdeni oltani egy exem a barátaim előtt, kiröhögnék. Volt ilyen egyébként, csak ott a nő a családom tagjai előtt próbált bemocskolni, és annak rendje és módja szerint el is küldték a francba.
Persze ha valaki még jobban le akarja magát égetni mint egyébként, akkor lehet próbálkozni.
azt hittem kegyetlen dolog lesz,sokkal többet vártam
de ez.
a testvéri szeretet :) az nem bűn.:) és nem is megalázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!