Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hurrogják le azokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hurrogják le azokat, akik meg akarnak leckéztetni egy olyan pasit/nőt, aki őket megalázta és várhatóan mást is meg fog?

Figyelt kérdés

Minden ilyesmi kérdés alatt olyasmiket írnak, hogy hagyd, majd a sors visszaadja. Meg neked is így lesz jobb, hogy nem is foglalkozol vele. Aha, persze. Szerintem ha senki nem mutatja meg a nagyképű önző féreg embereknek, hogy azok, akkor továbbra is feljogosítva érzik magukat arra, hogy másokkal így viselkedjenek.

Persze nem az olyan bosszúkra gondolok, hogy pl. regisztrálnak helyette melegtárskeresőre, meg ilyesmi hülyeségek. Hanem olyasmire, amivel rávilágítunk, hogy hulladékok.

2014. okt. 10. 11:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Miért érdekelné az illetőt aki már megalázott téged, hogy te rávilágítasz ilyen-olyan dolgára? Inkább mulattatni fogja, hogy még mindig a témán lovagolsz és nem tudsz továbblépni, míg ő már rég megtette. Na ezért jobb hagyni a francba az ilyen embereket.
2014. okt. 10. 12:06
 2/25 anonim ***** válasza:

Nekem csak az nem tiszta, hogy milyen alapon gondolod magadat alkalmasnak arra, hogy megallapitsd masrol, hogy nagykepu, onzo fereg, es milyen alapon kepzeled hogy neked barmilyen jogod van barkit buntetni amiatt mert olyan, amilyen.

Nagy valoszinuseggel neked is vannak hibaid. Tudod, mas szemeben a szalkat...

2014. okt. 10. 12:17
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem őt kell érdekelje, hanem az ismerőseit, akiknek a fülébe jut majd mekkora féreg a haverjuk :)
2014. okt. 10. 12:18
 4/25 A kérdező kommentje:
Hehe… a hiba nem egyenlő az aljassággal. Te mit szólnál ahhoz az "emberhez", aki úgy akar megszabadulni a nőjétől, hogy az öccsét bíztatja arra, hogy másszon rá?
2014. okt. 10. 12:20
 5/25 anonim ***** válasza:

A barátok nem a mocskolódó ember mellett fognak kiállni, hanem az illető mellett. Ha engem elkezdeni oltani egy exem a barátaim előtt, kiröhögnék. Volt ilyen egyébként, csak ott a nő a családom tagjai előtt próbált bemocskolni, és annak rendje és módja szerint el is küldték a francba.

Persze ha valaki még jobban le akarja magát égetni mint egyébként, akkor lehet próbálkozni.

2014. okt. 10. 12:23
 6/25 anonim ***** válasza:

azt hittem kegyetlen dolog lesz,sokkal többet vártam

de ez.

a testvéri szeretet :) az nem bűn.:) és nem is megalázás.

2014. okt. 10. 12:26
 7/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy téged "mocskoltak", viszont az igazság feltárása nem mocskolódás.
2014. okt. 10. 12:28
 8/25 A kérdező kommentje:
066Apollyon330! Ezek szerint neked is a barátnő-lekoptatási módszereid közé tartozik ez?
2014. okt. 10. 12:29
 9/25 anonim ***** válasza:
en szerintem a volt pasid egy hulye lehetett ,hogy a sajat testveret biztatta fel ,hogy masszon read ,amugy en is visszavagnek neki mert mindennek van hatara
2014. okt. 10. 12:30
 10/25 anonim ***** válasza:
Te ki vagy a tortenetben?
2014. okt. 10. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!