Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hurrogják le azokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hurrogják le azokat, akik meg akarnak leckéztetni egy olyan pasit/nőt, aki őket megalázta és várhatóan mást is meg fog?

Figyelt kérdés

Minden ilyesmi kérdés alatt olyasmiket írnak, hogy hagyd, majd a sors visszaadja. Meg neked is így lesz jobb, hogy nem is foglalkozol vele. Aha, persze. Szerintem ha senki nem mutatja meg a nagyképű önző féreg embereknek, hogy azok, akkor továbbra is feljogosítva érzik magukat arra, hogy másokkal így viselkedjenek.

Persze nem az olyan bosszúkra gondolok, hogy pl. regisztrálnak helyette melegtárskeresőre, meg ilyesmi hülyeségek. Hanem olyasmire, amivel rávilágítunk, hogy hulladékok.

2014. okt. 10. 11:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nyilván ha a hölgy szokatlanul primitív módon tönkretette az életedet, akkor valamilyen módon viszonzod a kedvességét, de egy egyszerű szakításnál, visszautasításnál - még ha nem is volt a legkulturáltabb - egy normális ember továbblép és kész, nem ereszkedik le erre a szintre. Szvsz.
2014. okt. 10. 12:31
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

miért ha igen, akkor "megleckéztetsz" engem is "batman"?

:)

én haverokra szoktam rásózni,mint a használt cuccaim.

2014. okt. 10. 12:34
 13/25 anonim ***** válasza:

"az igazság feltárása nem mocskolódás"

Az igazság egy relatív fogalom, mást jelent neked és mást a többi embernek. Te odamondod az igazságot másoknak, ők meg vagy elhiszik vagy nem. Ha el is hiszik, akkor sem biztos hogy érdekli őket. Pl hányszor hallani olyanról, hogy a férfi barátai falaznak neki a csaj ellenében? Teljesen normális, a barátokat megvédjük. A családot is megvédjük. Vagy arra számítasz, hogy majd jól kitagadják és megvetik az illetőt, csak mert valami exével ez meg az történt? Naivság.

2014. okt. 10. 12:36
 14/25 A kérdező kommentje:
066Apollyon330! Dehogy, csak megállapítom, hogy egy embernek nem nevezhető primitív véglény vagy :) Amúgy az általam említett szenny is csak ennyit kapott, de ez a minimum.
2014. okt. 10. 12:38
 15/25 A kérdező kommentje:
"Vagy arra számítasz, hogy majd jól kitagadják és megvetik az illetőt, csak mert valami exével ez meg az történt?" Hát ne haragudj, de én pl. egy hulladékkal nem barátkoznék. Persze te attól még megteheted, meg más is :)
2014. okt. 10. 12:40
 16/25 anonim ***** válasza:
Mert azzal ő sem lesz jobb annál, aki megalázta.
2014. okt. 10. 12:45
 17/25 anonim ***** válasza:

Próbálkozhatsz, de vissza fog ütni a másik ember.

Ha elterjeszted róla az igazságot közös ismerőseitek között, pletykát csinálsz, rövid időn belül ugyenezen közös ismerősöktől fogsz magadról visszahallani csúnya féligazságokat. Vagy vissza sem hallod.

2014. okt. 10. 12:46
 18/25 A kérdező kommentje:
Simon Belmont! És kit érdekel jobb vagyok-e mások szerint? Ha valaki belém rúg, az a minimum, hogy nem hagyom neki és visszaadom. Különben nem is élőlény lennék, hanem valami asztalláb, ami nem védekezik.
2014. okt. 10. 12:51
 19/25 anonim ***** válasza:
Honnan tudja majd az illető, hogy az az igaz, amit te mondasz?
2014. okt. 10. 12:52
 20/25 A kérdező kommentje:
"Ha elterjeszted róla az igazságot közös ismerőseitek között, pletykát csinálsz, rövid időn belül ugyenezen közös ismerősöktől fogsz magadról visszahallani csúnya féligazságokat. Vagy vissza sem hallod." Nem stimmel a sorrend, mert már az is megtörtént! Visszahallottam.
2014. okt. 10. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!