Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg akarom leckéztetni, ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom leckéztetni, ötletek?

Figyelt kérdés
Párommal a munkahelyünkön jöttünk össze. Az elején már kiderült,hogy a közös főnökünkkel is volt egy nem komoly viszonya.Nem érdekelt a dolog,hiszen felnőtt embrek vagyunk a 37 éves nő ugysem fog.Tévedtem. Mindent megtesz,hogy kiutáljon engem,folyamatosan megaláz,szerencsére nem ő a tulaj,csak ilyen vezető,igy nem ő dönti el kit kell kirugni,rám emg nincs panasz ezért nem is kell mennem.De mit művel,ahogy páromnak hízeleg..iszonyatos..vissza akarja szerezni.Ez egyértelmű.Mivel a felettesemről van szó, valami taktikát szeretnék bevetni ellene,ami nem olyan nyílt,mégis ártok vele neki.Ötleteket,javaslatokat várok!
2010. jan. 12. 00:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%

meg kell fenyegetni

nem feltétlenül neked!

2010. jan. 12. 00:25
 2/14 A kérdező kommentje:
mivel a helyzet annyira elfajult,hogy párom már befenyítette,hogy szól a hölgyemény férjének a viszonyukról (nem szólt volna,annyi van bennünk,hiszek kisgyerekek is képben vannak) de nem hatotta meg a dolog :S azt hittem ez a legutolsó dolog amit ellene tehetünk,de nem.
2010. jan. 12. 00:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kill her!
2010. jan. 12. 01:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

hát szerintem itt a párodnak kéne valami határozottat lépnie :S

de h valami gonoszságot is mondjak, mondjuk beleköphetsz a szendvicsébe, tehetsz egy kis átlátszó ragasztót a székére, pletykát terjeszthetsz róla (nők ehhez zseniálisan értenek), véletlenül fellököd stb ... :D

2010. jan. 12. 02:14
 5/14 A kérdező kommentje:

valamit ki kell találnom...de sürgősen:D

köszí

2010. jan. 12. 13:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát, ha ártani akarsz neki, rakjál Anthrax-spórát a kajájába, oszt' kész. :D
2010. jan. 12. 18:23
 7/14 A kérdező kommentje:
jéézus na azért ennyire nem komoly :S
2010. jan. 12. 21:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
A kommentjeid alapján a legtalálóbb javaslat: mondd el a férjének. Ő majd cselekszik helyettetek is. És szerintem joga van tudni. A gyerekek csak kifogás, ha intelligensen oldják meg a szülők, nem lesz bajuk.
2010. jan. 14. 00:31
 9/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk el a férjének? És én mondjam vagy a párom? Csak az a baj, hogy a felettesem és akár ki is tud rugatni,vagy legalábbis mégjobban megkeseríti az életem... amilyen fajta.
2010. jan. 14. 00:35
 10/14 A kérdező kommentje:
plusz még annyit, hogy a nő nem az intelligenciája miatt tart most ott ahol... szóval nem a tudása miatt van a pozíciójában.
2010. jan. 14. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!