Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg akarom leckéztetni, ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom leckéztetni, ötletek?

Figyelt kérdés
Párommal a munkahelyünkön jöttünk össze. Az elején már kiderült,hogy a közös főnökünkkel is volt egy nem komoly viszonya.Nem érdekelt a dolog,hiszen felnőtt embrek vagyunk a 37 éves nő ugysem fog.Tévedtem. Mindent megtesz,hogy kiutáljon engem,folyamatosan megaláz,szerencsére nem ő a tulaj,csak ilyen vezető,igy nem ő dönti el kit kell kirugni,rám emg nincs panasz ezért nem is kell mennem.De mit művel,ahogy páromnak hízeleg..iszonyatos..vissza akarja szerezni.Ez egyértelmű.Mivel a felettesemről van szó, valami taktikát szeretnék bevetni ellene,ami nem olyan nyílt,mégis ártok vele neki.Ötleteket,javaslatokat várok!
2010. jan. 12. 00:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj. Döntened kell, hogy mennyire komoly a helyzet és mennyire tudod elviselni ezt nap mint nap. Én a helyedben megpróbálnék titokban (a párod tudjon róla) másik, minimum ilyen jó állást keresni és ha sikerül, akkor robbantanám a bombát. Közösen a férjemmel. Viszont én nem a bosszú meg a kiszúrás miatt, hanem mert úgy gondolom, hogy mindenkinek joga van tudni, ha megcsalják. Nálam fő az őszinteség. Persze ki tudja, lehet, hogy a férje se jobb nála vagy az is lehet, hogy tudja.
2010. jan. 14. 00:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Amugy ez van most: párom munkahelyet keres,én is.Eddig nem sok sikerrel.Egyértelmű,hogyha találunk mindketten más munkahelyet akkor robbantjuk a bombát.De addig ki kell bírnunk valahogy,és nekem már nagyon nehéz.Azért is kérek ötleteket,hogyan állítsam le kicsit.Elején próbáltam beszélni a nővel,de ő ennyit mondott:őt már nem érdekli a párom.Ez volt fél éve.én meg megőrülök :S:S
2010. jan. 14. 00:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Nagyon nem tudsz mit csinálni. Próbálj minél több pénzt keresni, hátha annyira bedurvul a helyzet, hogy a kapcsolatotok érdekében le kell lépnetek onnét. A kapcsolatotokon ha jól működik ne változtassatok, sok közös program és ŐSZINTESÉG.
2010. jan. 14. 00:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
a párodnak kell ellene tenni, hogy le szálljon róla a nő, mond meg a párodnak, hogy le nézően nézzen rá a mukahelyen, közben ölellgessen téged, és csókolgasson, hogy vegye magát észre a csajszi, hogy ő egy senki,
2010. jan. 14. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!