Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek rám undorodva, flegmán a nők? Nem tehetek a külső adottságaimról! Miért nem tudnak semlegesen elmenni mellettem?
Sajnos bármikor megyek az utcán és jön szembe egy velem egykorú vagy fiatalabb nő (23 vagyok) ilyen "fujj mindjárt hányok" fejet vágnak. Fényes nappal, bárhol. Az idősebbek nem csinálják ezt, bár ők is ugyanúgy elkerülnek de ez a jobb inkább. Nem stírölök senkit, csak egyszerűen megyek az utcán és látom a pillantásokat. Igényesen öltözöm, ápolt vagyok. Viszont amúgy fejre elég ronda, már fiatalabb korom óta "kapom a kiképzést" ezzel kapcsolatban, szóval már nincsenek tévképzeteim hogy átlagos lennék.
Van olyan is hogy direkt átmennek az utca túloldalára ha meglátnak. Múltkor egy csaj nem szállt be a lifte mellém, inkább felment a lépcsőn. Büdös sem vagyok, napont kétszer zuhanyozom, Herrera parfümöt használok. Pedig jókedvű vagyok általában, nem nézek ki valami elvetemült bünözőnek sem. Egyszerűen olyan taszító vagyok külsőleg hogy akaratlanul is kinyilvánítja minden nő.
Hogyan tudnék ezen túllépni?
A probléma benned van.
Nézz utána hogyan lehet az önbecsülést fejleszteni.
Akkor nem fogod vonzani az ilyen hülye pnákat...
#5 foly.
ez persze furcsán hangzik
de tényleg vonzod a bunkóságukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!