Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért néznek rám undorodva,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek rám undorodva, flegmán a nők? Nem tehetek a külső adottságaimról! Miért nem tudnak semlegesen elmenni mellettem?

Figyelt kérdés

Sajnos bármikor megyek az utcán és jön szembe egy velem egykorú vagy fiatalabb nő (23 vagyok) ilyen "fujj mindjárt hányok" fejet vágnak. Fényes nappal, bárhol. Az idősebbek nem csinálják ezt, bár ők is ugyanúgy elkerülnek de ez a jobb inkább. Nem stírölök senkit, csak egyszerűen megyek az utcán és látom a pillantásokat. Igényesen öltözöm, ápolt vagyok. Viszont amúgy fejre elég ronda, már fiatalabb korom óta "kapom a kiképzést" ezzel kapcsolatban, szóval már nincsenek tévképzeteim hogy átlagos lennék.

Van olyan is hogy direkt átmennek az utca túloldalára ha meglátnak. Múltkor egy csaj nem szállt be a lifte mellém, inkább felment a lépcsőn. Büdös sem vagyok, napont kétszer zuhanyozom, Herrera parfümöt használok. Pedig jókedvű vagyok általában, nem nézek ki valami elvetemült bünözőnek sem. Egyszerűen olyan taszító vagyok külsőleg hogy akaratlanul is kinyilvánítja minden nő.

Hogyan tudnék ezen túllépni?

2014. júl. 3. 10:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Képet nem akarsz küldeni?

Én pl. csak akkor mennék át az utca túloldalára ha vmilyen sittes/bűnöző/sorozatgyilkos fejű ember jönne szembe :D

2014. júl. 3. 10:57
 12/20 anonim ***** válasza:
küldj képet.
2014. júl. 3. 10:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az önbecsüléseddel van probléma, én is ezzel küzködtem, küzködök, de rá kell jönnöm, hogy a gondolataim 3/4-e csak az én tévképzetem, és azért van ez így, mert nem szeretem magamat. Pl. legutóbb is, egy nagyon helyes srác megkérdezte, hogy nem szeretném-e a számát, amire az én agyam úgy reagált, hogy biztos gúnyt akar űzni belőlem, szóval nemet mondtam. Majd a további napokban mikor még látott, mondta, h nem érti miért, mert nagyon szívesen megismerne. Csak egyszerűen nem hiszem el, és ezért mindenfélét beképzelek magamnak. Mert én nem mondom, lehet, h csúnya vagy, de attól nem hiszem, h minden nő így reagálna. Próbáld meg fejleszteni az önbizalmad! Hajrá :)
2014. júl. 3. 11:10
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy csak ezekre figyelsz fel? Hidd el nekem az emberek többsége pont lesz@rja ki mászkál az utcán, nehezen hiszem hogy minden csaj a korosztályodból ilyen fejet vágna ahogy meglát.

Viszont ha az ember keres valamit azt megtalálja ha ilyenek után kutasz fogsz is látni ilyet.

2014. júl. 3. 11:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Szardle ne foglalkozz vele:) külömbnek èrzik magukat ilyenekkel nem érdemes foglalkozni,nehéz lehet de ne vegyél róla tudomást :)
2014. júl. 3. 11:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Én csak akkor megyek át az utca túloldalára ha ezen az oldalon cigiznek.
2014. júl. 3. 11:16
 17/20 anonim ***** válasza:
20%

Nem csak veled van a gond, a nők a legtöbb esetben szeretik éreztetni mindenkivel, hogy egy kalap sz.rt nem érnek, ebből áll az életük, így kompenzálják saját hiányosságukat, meg legfőképp így akarnak maguknak találni valakit, hogy játszanak a másik önértékelésével.

Én úgy gondolom, nem kicsit gusztustalan dolog ez, úgyhogy joggal b...gatják a férfiak is a nők önbecsülését, kell is, de elég intenzíven.

2014. júl. 3. 13:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Utolsó bölcsebb maradtál volna ha meg se szólalsz.
2014. júl. 3. 13:55
 19/20 anonim ***** válasza:

# 17

Ilyenkor múlik el a bűntudatom, amiért egy ilyen hozzáállású lúzertaplót a több hónapos bömbölésig rúgdostam szét lelkileg.

2014. júl. 3. 15:11
 20/20 anonim válasza:
Légyszi képet privátba :)
2014. júl. 5. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!