Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olyan van hogy valakinek csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan van hogy valakinek csak a belsője fog meg és a külső nem?

Figyelt kérdés

Van egy lany es nem tudom mi lenne a helyes, megbantani sem szeretnem ot. d

Viszont a belsoje nagyon megfogott es azthiszem.erzek is valamit. mit kene tennem?

2014. jún. 29. 09:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szeresd azt a kislányt!
2014. jún. 29. 09:42
 2/12 anonim ***** válasza:
Szegény lányt hagyd a csudába,neked úgyis csak az a fontos,hogy mit szólnának hozzá a haverok.Adj neki esélyt hogy boldog legyen,hagyd békén!
2014. jún. 29. 09:44
 3/12 anonim ***** válasza:
egy dolog a külső, de ha belül semmi sincs, akkor hosszutávon nem fog működni. viszont akivel belsőre is egy húron vagytok, még ha nem is oylan bomba a külseje, de valami megfog benne, vele sokkal boldogabb, és hosszabb kapcsolatod lehet.
2014. jún. 29. 09:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Miért van egy olyan érzésem, hogy hiába beszélnek itt neked, rosszul fogsz dönteni?
2014. jún. 29. 09:46
 5/12 anonim ***** válasza:

na lehet ma én is ebbe fogok esni :) van egy lány akinek nagyon tetszik a belseje, a hangja annyira kedves számomra...de még nem láttam, ma fogom látni először...de én úgy vagyok vele, hogy nagyon rég keresek egy ilyen lányt, mondhatni a belseje pont olyan mint amiről álmodtam, de ha a külső nem olyan lesz mint amiről álmodtam, el tudom fogadni és idővel megszeretem biztosan...szerintem sokkal többet számít a belső mint a külső...persze külsőben is meg vannak a határok...

szóval szerintem ha minden stimmel a belsővel akkor a külsőt eltudod fogadni! fordítva sokkal nehezebb...mert hiába szép valaki ha belül romlott vagy hisztis úgyis kidobod! én a helyedben az érzelmeimre hallgatnék és nem az "értelemre"...szóval ne az alapján dönts, hogy "mit szólnak hozzá a többiek" hanem ezt a kérdést tedd fel magadnak: "szeretem őt?" és meg is kapod a választ :)

de azért majd írd le te hogyan döntöttél, kíváncsi vagyok rá :)

2014. jún. 29. 10:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Van ilyen, engem egyszer egy lány tüdeje fogott meg, egy másik alkalommal meg a gyomra.
2014. jún. 29. 10:07
 7/12 A kérdező kommentje:
igazabol semmi nagyobb problema nincs a lannyal egy nagyok kis sulyfelesleg van rajta.
2014. jún. 29. 10:11
 8/12 anonim ***** válasza:
59%

ennyi???????? egy pár kiló a problémád? :D:D:D:D

azt hittem mondjuk nagyon nem tetszik az arca vagy éppen valami miatt nagyon csúnyának találod...lehet nálad ez nem így van, de én pár kiló miatt nem aggódnék, nálam még talán pozitívumnak is számítana :) de ha annyira nem tetszik az a pár plusz kiló akkor megtudod oldani, hogy adja le, de nagyon óvatos legyél ezzel mert a nők erre nagyon tudnak harapni!

#5-ös voltam

2014. jún. 29. 10:17
 9/12 A kérdező kommentje:
nemtudom hat kuksorenem az esetem annyira ....de belsoleg...
2014. jún. 29. 11:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor hagyd. Most én is így vagyok a férfival, baromira egy hullámhosszon vagyunk, órákig tudunk beszélgetni, nagyon sok közös van bennünk, és nagyon jól érzem magam vele, külsőre viszont kicsit sem tetszik. Sajnos inkább meg is szakítottam vele minden kapcsolatot, mert így csak hiú reményeket táplálok benne. Hiába a tökéletes összhang, ha nem tetszik, nem vonzódsz hozzá, megette a fene az egészet.
2014. jún. 29. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!