Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan van hogy valakinek csak a belsője fog meg és a külső nem?
Van egy lany es nem tudom mi lenne a helyes, megbantani sem szeretnem ot. d
Viszont a belsoje nagyon megfogott es azthiszem.erzek is valamit. mit kene tennem?
na lehet ma én is ebbe fogok esni :) van egy lány akinek nagyon tetszik a belseje, a hangja annyira kedves számomra...de még nem láttam, ma fogom látni először...de én úgy vagyok vele, hogy nagyon rég keresek egy ilyen lányt, mondhatni a belseje pont olyan mint amiről álmodtam, de ha a külső nem olyan lesz mint amiről álmodtam, el tudom fogadni és idővel megszeretem biztosan...szerintem sokkal többet számít a belső mint a külső...persze külsőben is meg vannak a határok...
szóval szerintem ha minden stimmel a belsővel akkor a külsőt eltudod fogadni! fordítva sokkal nehezebb...mert hiába szép valaki ha belül romlott vagy hisztis úgyis kidobod! én a helyedben az érzelmeimre hallgatnék és nem az "értelemre"...szóval ne az alapján dönts, hogy "mit szólnak hozzá a többiek" hanem ezt a kérdést tedd fel magadnak: "szeretem őt?" és meg is kapod a választ :)
de azért majd írd le te hogyan döntöttél, kíváncsi vagyok rá :)
ennyi???????? egy pár kiló a problémád? :D:D:D:D
azt hittem mondjuk nagyon nem tetszik az arca vagy éppen valami miatt nagyon csúnyának találod...lehet nálad ez nem így van, de én pár kiló miatt nem aggódnék, nálam még talán pozitívumnak is számítana :) de ha annyira nem tetszik az a pár plusz kiló akkor megtudod oldani, hogy adja le, de nagyon óvatos legyél ezzel mert a nők erre nagyon tudnak harapni!
#5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!