Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden lovas kislány nagyképű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lovas kislány nagyképű?

Figyelt kérdés

Van egy 18 éves akit 2 éve szeretek viszonzatlanul. Küzdök érte és minden hiába! Csak zaklatasnak veszi! Borzalmasan hisztis,nagyképű. Egyenesen hercegnőnek hiszi magát!

Pedig tök cuki volt az ismerkedés elején. Ha ő ilyen akkor a többi hasonló kiscsaj is ilyen lehet? Mi olyan nagy cucc abban ha tud a szülei bérelni egy lovat és 10 éve lovagolnak...?

2014. okt. 15. 16:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
mert ezek gazdagok és a gazdag lányok felszínesek
2014. okt. 15. 16:08
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy mindegyik-e, de eggyes mond valamit és amelyiket én ismerem az az. :/
2014. okt. 15. 16:10
 3/16 anonim ***** válasza:
azért mondom. mintha elő lenne írva hogy gazdag lány csak tökéletes külsejű gazdag fiúval lehet
2014. okt. 15. 16:13
 4/16 A kérdező kommentje:

Hát jó de kinek mi a gazdag? Sztem nekünk több pénzünk van mint a csajnak akiért oda vagyok.

De van benne valami! Felszínes.. Azért nem kelhetek neki mert nem tud mutogatni a barátai előtt. Nem vagyok trendi vékony magas vagy kigyurt.

2014. okt. 15. 16:13
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem fejezd be a felesleges köröket, keress mást!
2014. okt. 15. 16:14
 6/16 anonim ***** válasza:
szerintem is jobbat érdemelsz:) ő meg majd talál egy jó képűt aki jól kihasználja majd
2014. okt. 15. 16:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Fú, tudnék mesélni. Egy lovas lánnyal kezdtem el ismerkedni tavasszal, egész nyáron dumáltunk (neten) és a végén beintett egy nagy f aszt. :D Pedig még a közepe fele ő is benne volt a taliban. Lekoccolt a végén. BÁr ő tényleg aranyos volt, de még gyerek.
2014. okt. 15. 16:20
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a nem lovas lányok is zaklatásnak veszik, ha 2 éven át nem ért valaki abból, hogy nem. Te mennyire lennél frusztrált, ha egy csaj évekig üldözne akaratod ellenére?
2014. okt. 15. 16:24
 9/16 A kérdező kommentje:
Ő is az egy kislány, de ha ranezel a pofijara imádod! Azt tudom hogy rengeteg pasit atvert rajtam kívül. Ego növelés miatt csinalhatja vagy fene tudja. Most nem tudom hova jár de régen a liget lovardában és a szelle lovasudvarba járt.
2014. okt. 15. 16:24
 10/16 A kérdező kommentje:

8 as

Én megbeszélés után szakitanam meg vele a kapcsolatot. Őszinte lennék vele hogy letudja zárni magában,és akkor rögtön engem se zaklatna!

2014. okt. 15. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!