Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély hogy megváltozik?
Figyelt kérdés
Picit hosszu de köszönöm ha elolvasod.Szóval.Van egy lány akibe fél éve nagyon szerelmes vagyok.Még sosem voltam igy belezúgva senkibe.Sokat beszélgetünk..szimpatikus vagyok neki,de mint férfi másmilyen tipus jön be neki..(ezt a beszélgetésekből szűrtem le)én a romantikusabb alkat vagyok,és nem az a discos selyemfiu.Ő sem az a bulizós fajta,tehát szinte ugyanolyan mint én csak lányban .
Van rá esély hogy idővel megkedvel és esetleg megváltozzon a véleménye?Vagy ha neki jobban bejönnek a hülyegyerekek akkor esélytelen hogy bevágódjak nála??Köszönöm annak aki válaszol
2010. jan. 23. 22:29
1/6 anonim válasza:
attól h valaki más,nem hülyegyerek!:D Lehet h azért gondolja így,mert edig az olyanok tetszettek neki,de sztem ha talál neki megfelelő stílusú srácot,a külsőt észre sem fogja venni.
2/6 anonim válasza:
Ha fél év alatt nem sikerült meghódítani, sikerülhet ezután? Esetleg mindent beleadtál, ami még nem tolakodás, hogy elhitesd vele, hogy igenis, neki a te féle srácok valók? Mennyi idős? Ettől is függ, hogy mennyire enged a típusmintából.
3/6 A kérdező kommentje:
18 éves.Eddig volt barátja azért nem próbálkoztam :)
1 hete szakítottak a srác otthagyta.2 barátja volt eddig mind2 ilyen bulizósabb pörgősebb..mindkettő otthagyta..
2010. jan. 23. 22:37
4/6 anonim válasza:
(így pl. nekem máris elegem lenne abból a fajtából - magánvélemény!). Hátha így végre már feltűnsz neki te, aki mindvégig ott követted és ott voltál neki. Ezek után már tényleg nem hinném, hogy a kedvenc kategóriáját részesítené előnyben veled szemben.
5/6 anonim válasza:
semmi nem esélytelen... a remény hal meg utoljára :D
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
2010. jan. 24. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!