Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esély rá, hogy megváltozik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély rá, hogy megváltozik?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt a barátommal. Tulajdonképpen a szeretője vagyok. Most tervezi elhagyni a hivatalos párját, össze akarunk költözni, gyerek stb. Bújkál bennem a kisördög, én is úgy járok majd, mint a barátnő vagy van rá esély hogy értem megváltozik? A kedvesem amúgy 33 éves.
2010. jan. 7. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne menj bele ilyenbe!!!!
2010. jan. 7. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezek szerint 3 éve csalja a "hivatalos párját" veled és a nő ezt csak most fogja megtudni? Tehát tudott úgy hazudni 3 évig, hogy nem jöttek rá? 3 év alatt biztos lefeküdt vele is, tehát 2 nőt csalt egyszerre?

Ha bármelyik kérdésemre is csak egy igen válasz van, akkor tudnál bízni egy ilyen emberben?

2010. jan. 7. 16:30
 3/7 A kérdező kommentje:
de szeretem...
2010. jan. 7. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:
A szerelem nem elég sokszor, vannak olyan helyzetek, akiket nem lehet csak a szerelemből erőt merítve átvészelni. Legalábbis szerintem a bizalom és a hűség az, ami a szerelem mellett fontos. Nyilván a hűség irányodba nem hiszem, hogy megvolt. Három év alatt, hogy a párja ne fogjon gyanút tuti szeretkeznie kellett vele. Bár nem ismerem az egész történetet, azt sem tudom a barátod házas-e és vannak-e gyerekei. De honnan tudod, hogy nem csak áltat, hanem igazat beszél? Hány szeretőt áltatnak ezzel a hamis biztonságérzettel? Szerintem sokat és ez így nem jó sehogy sem. Ha a másik nőnek is hazudott szimplán hazudhat neked is. Persze lehet rá valamennyi esély, hogy megváltozik majd, ha veled lesz, de addig míg szabad nem lesz a barátod ne áltasd magad, így talán kevésbé lesz fájdalmas, ha mégis a másik nőt választja.
2010. jan. 7. 17:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Én csak azt remélem, hogy a te párod nem az én párom.. :)
2010. jan. 7. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Én kiéheztetném: mostantól nem lesz köztünk semmi, amíg legalább nem tud rólam a párja.
2010. jan. 7. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerető vagy, remélhetőleg valaki leköp majd, miután rádszart.
2010. jan. 7. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!