Miért van ez? Van rá esély h megváltozik és eltűnik a tünet?
Figyelt kérdés
Eddig mielőtt megjött csak a hasam görcsölt és ingerlékeny voltam,de kb vagy 3 hónapja észrevettem h 4 nappal mielőtt mejön megjelenik a szám szélén herpesz.Ilyen még sose volt!Nagyon zavar természetesen mert kellemetlen!Lehetséges h csak igy az előjelekhez még csatlolódik más előjele is a havinak?Ha igy marad már most úgy érzem h bele fogok bolondulni mikor csak a 3-dik alkalom h herpeszem van.Mit tehetnék? 16/L2011. márc. 9. 15:01
1/3 anonim 

válasza:

Kicsim legyengült a téli hónapokban a szervezeted.Vegyél Telvirant és szedjed. Meglásd javul a helyzet.
2/3 A kérdező kommentje:
és ez biztos ha ráállok a vitaminokra akkor helyre fognak jönni a dolgok?
2011. márc. 9. 15:16
3/3 anonim 

válasza:

Első voltam, lányom hoztam fel példának. Ő is nagyon sokat küzdött ezzel a problémával, és ő is ezt a vitamint szedte rá, ami kifejezetten herpeszre való. És mindig akkor jött elő nála, amikor le volt gyengülve az immunrendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!