Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van rá esély hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van rá esély hogy megváltozik?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó férfi barátom,akit túlságosan is kedvelek.(Nő vagyok mielőtt még szó éri a ház elejét:))Több, mint 5 éve ért véget egy 4 éves kapcsolata. Ez alatt az öt év alatt 1-2 alkalmi kapcsolata volt,semmi komoly. Nekem mesél el mindent nagyon jóban vagyunk,de... Az az ex mindig a fejében van, hozzá hasonlít nőket,állandóan szóba kerül. A volt partnere már megállapodott mással, de a barátom nem tud tovább lépni. Túlságosan begubózott. Én meg már nagyon unom, mert túl sokat hallgattam, és a jó szó, vagy segítség se segít rajta. A legnagyobb baj mégis az, hogy én meg vonzódom hozzá,de ő ezt észre se veszi, mert csak lelki barátnak tekint.

Igazából a kérdés: mennyi idő kell elfelejteni valamit,valakit, és továbblépni? Mert ez már nagyon nem egészséges.

2010. júl. 25. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Valahol azt olvastam,hogy valakit elfelejteni annyi időbe telik,mint ammenyit az illetővel volt.
2010. júl. 25. 11:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, azt már sikeresen túlteljesítette...
2010. júl. 25. 11:56
 3/6 anonim válasza:

Szia!

Nálunk ugyan ez volt. A (barát)barátom 3 évig volt egy leányzóval. Miután szakítottak a barátom nagyon kivolt bukva. 5 évig nem volt senkije csak alkalmi kapcsolatok 1-2. Ő engem szeretett volna barátnőjének, de én nem mentem bele, mert nekem fontosabb volt a barátságunk. (partnert mindig találok, de olyan barátot/lelki társat mint ő nem). Aztán már el is könyveltük, hogy ő marad ilyen akkor lépett be az egyik haverjuknak a barinője. A lányzó szakított a csávóval és már 1,5 éve együtt van az én kedves barátommal és boldogok!

2010. júl. 25. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Van esély, természetesen. Láthatóan ezen a vonalon most zsákutcában van, valószinűleg az élete egyéb területeire kéne fókuszálnia, hogy párkapcsolat kérdésben tiszta lappal indulhasson.
2010. júl. 25. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Érted biztosan nem fog, ha eddig nem szeretett beléd.
2010. júl. 25. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2010. júl. 25. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!