Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van rá esély hogy megváltozik?
Van egy nagyon jó férfi barátom,akit túlságosan is kedvelek.(Nő vagyok mielőtt még szó éri a ház elejét:))Több, mint 5 éve ért véget egy 4 éves kapcsolata. Ez alatt az öt év alatt 1-2 alkalmi kapcsolata volt,semmi komoly. Nekem mesél el mindent nagyon jóban vagyunk,de... Az az ex mindig a fejében van, hozzá hasonlít nőket,állandóan szóba kerül. A volt partnere már megállapodott mással, de a barátom nem tud tovább lépni. Túlságosan begubózott. Én meg már nagyon unom, mert túl sokat hallgattam, és a jó szó, vagy segítség se segít rajta. A legnagyobb baj mégis az, hogy én meg vonzódom hozzá,de ő ezt észre se veszi, mert csak lelki barátnak tekint.
Igazából a kérdés: mennyi idő kell elfelejteni valamit,valakit, és továbblépni? Mert ez már nagyon nem egészséges.
Szia!
Nálunk ugyan ez volt. A (barát)barátom 3 évig volt egy leányzóval. Miután szakítottak a barátom nagyon kivolt bukva. 5 évig nem volt senkije csak alkalmi kapcsolatok 1-2. Ő engem szeretett volna barátnőjének, de én nem mentem bele, mert nekem fontosabb volt a barátságunk. (partnert mindig találok, de olyan barátot/lelki társat mint ő nem). Aztán már el is könyveltük, hogy ő marad ilyen akkor lépett be az egyik haverjuknak a barinője. A lányzó szakított a csávóval és már 1,5 éve együtt van az én kedves barátommal és boldogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!