Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van?
A napokban beszélgettem az egyik bnőmmel és feljött témába hogy egyikünknek sem volt boldog kapcsolata az első nagy szerelem óta, hogy hiányoljuk azt az érzést azt a mindent elsöprőt. És azt mondta hogy szerinte már nem is lehet, mert jöhet akárki sosem fogjuk úgy szeretni mint az elsőt.. én meg azért reménykedem hogy hátha :/ csak így elszomorít ez az egész de sztem ha megtalálom a hozzám illőt akkor fogom szeretni még lehet jobban is mint az elsőt. Nektek volt olyan hogy egy nagy szerelmet évekig nemtudtatok elfelejteni? Aztán mégis jött valaki aki megváltoztatott mindent?
20/L
Nekem volt még évekkel ezelőtt. Azt hittem, hogy ő a minden, csak ő létezik aztán valami megváltozott.
Egy ideig nem is ismerkedtem senkivel, és egyszer barátkozni kezdtem egy fiúval.. Már 4 éve, hogy együtt járunk és ő az igazi. Azt érzed te is, ha eljön a nagy Ő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!