Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van?
Figyelt kérdés
Lassan már 1 éve vagyunk együtt a barátommal.9 hónap után feküdtünk le,és anyának elmondtam.Eddig is egy hónapban 1-2x engedte ,hogy menjek náluk de most már még annyit se.Szerinte egy 15 éves lány még nem lehet felnőtt,és még ilyen korban nem kellene szexelni.Én úgy érzem,hogy ez rendben van.A barátommal mindketten érettebbnek érezzük magunkat,komolyan tervezzük egymással.Anya nem ért meg,nemsokára 16 leszek pedig és 1 év nem kis idő...2014. szept. 28. 21:08
1/7 anonim válasza:
Hiába érzitek magatokat érettebbnek, akkor is gyerekek vagytok még a szexhez mindketten, tetszik vagy sem.
Teljesen megértem anyukádat, én se engedném a lányomnak hogy 15 évesen szexuális életet éljen mert sehogy nincs rá felkészülve, ez van.
2/7 Umaku válasza:
Mi a szent szarnak mondod el?!!!?! XD. Örülj h nem lötte segbe a kiscsávót.
3/7 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne rá felkészülve? Akkor felnőtt az ember,ha betölti a 18-at?Lehet valaki 15 évesen agyban simán meghaladná a 18-at,míg más 18 évesen olyan, akár egy 10 éves.
2014. szept. 28. 21:12
4/7 A kérdező kommentje:
Azért mert kérdezte,és nem akartam hazudni.
2014. szept. 28. 21:12
5/7 anonim válasza:
Attól, hogy kérdezte, mág mondhattad volna, hogy nyugi anyu, még nem, szép sorjában majd mindent. Azzal egyetértek, hogy lehet egy 15 éves is 18 éves szinten agyilag, de még akkor is korai szex 15 évesen.
6/7 anonim válasza:
Igaza vagy, nagyon fiatal vagy még a szexhez.
7/7 anonim válasza:
Ennyi időső korban meg mindenki azt hiszi, hogy érettebb a koránál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!