Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem tudom elviselni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom elviselni a barátnőmet. Szeret még egyáltalán?

Figyelt kérdés

Mindig van valami baja velem. Ha túl későn érek haza a melóból, akkor az, mert én nem foglalkozok vele... Ha direkt elkéredzkedek, akkor hisztizik, hogy nem szólok előre, mert nem tud elkészülni, mire hazaérek. Mániája, hogy mindig minden a tervei szerint alakuljon. Nehéz alkalmazkodni hozzá, de megpróbálok, mert nagyon szeretem. Lassan 4 éve együtt vagyunk, 3 éve együtt is lakunk. Neki köszönhetem, hogy elszakadtam otthonról, eltartom magam, és nem anyámék nyakán élek. Miatta költöztem el ebbe a városba, mert hogy ő meg jött egyetemre. Az első év jó is volt nagyon, de aztán elkezdtünk veszekedni. Hogy suli mellett ő csinál mindent, és hogy ő mellette még melózik is, én meg "csak dolgozom"... Unalmas vagyok, nem megyünk soha sehova... Persze, neki könnyű, mert van, hogy egész nap be se megy órára, csak megfőz, takarít, vásárol, netezik. Értem én, hogy neki is nehéz, de belegondolhatna abba, hogy napi 10-12 óra meló után nincs erőm ugrálni neki. Ha rájön az ötperc lecsóróz, hogy nekem még kocsim sincs (most gyűjtök rá), ha összeveszünk, akkor simán dobálózik azzal, hogy tűnjek el a lakásából... Ha nagyon eldurvulnak a dolgok, szid, mint állat, de az még hagyján. Szidja anyámat, a családomat, lökdösődik, mert tudja, hogy sosem bántanék nőt... Ez az egyik énje.

A másik viszont. Odaadó, lelkes, sokszor a kedvemben akar járni, a szexben nagyon bevállalós, és bár kicsit meghízott mostanában, így is jó vele. Támogat, vigasztal, van, hogy annyira bújós és imádnivaló, hogy az hihetetlen... Mintha skizofrén lenne, de tényleg. :/

Nagyon szeretem őt, de már úgy érzem, abba kéne hagyni, mielőtt teljesen tönkretesz. Én az a nyugis, jámbor srác vagyok, egyáltalán nem hiányzik ez az állandó stressz, hogy vajon mikor robban legközelebb a bomba. Komolyan félve rakom már le a cipőmet is, hogy most vajon tetszik-e neki... Igazából ami betette a lapátot az az volt, ahogy anyámat szidta. Undorító...

Nem tudom, hogy szeret-e még, ő azt mondja, igen, de néha úgy érzem, már csak azért van velem, mert nincs senki más neki. Szülei sem, családja sem (hosszú sztori.)

Papucsozáson kívül más vélemény?

25/F

2014. okt. 12. 16:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem szeret, csak vmi lelki baja van, vagy csak tul sok stressz eri, es ez rajtad vezeti le. Mert te vagy a hozta legkozelebb allo szemely. Nekem is van egy ilyen baratnom, aki folyton veszekszik a pasijaval pont ezert, mikozben imadjak egymast.
2014. okt. 12. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Fú öregem nagyon hasonlít ez a csaj egy olyan nőre, akit én már az ismerkedési szakaszban is otthagytam a francba. Én nem tűrném a helyedben, hogy férfiként így megalázzon egy nő. Csak jót teszel magadnak ha ritka gyorsan otthagyod. A szexben azért olyan odaadó, mert tudja, hogy mindennek ellenére azzal még magához tud téged láncolni, játszma az egész. Aki szeret téged, az nem ilyen, hidd el. Ez a lány nem szeret téged. Tapasztalatból beszélek. 24/F
2014. okt. 12. 17:36
 3/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok, kiegészíteném még ennyivel: Amikor érzi, hogy a veszekedéseivel nagyon elvetette a sulykot, akkor hirtelen eljátssza neked a bújós, imádnivaló jókislányt, mert tudja, hogy más már rég kiadta volna az útját a francba. Sok nő csinálja ezt, a legsunyibb módszerük. Ezért érzed skizofrénnek és természetellenesnek, mert ez csak színjáték. Kívánom neked, hogy találj egy normálisat, remélem otthagyod.
2014. okt. 12. 17:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Első, köszi!

Második! Nem hiszem, hogy 4 éven keresztül megjátszotta, hogy szeret... Inkább az elsőnek lehet igaza... De néha komolyan elbizonytalanodok.

2014. okt. 13. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszed? Akkor neked még nagyon sokat kell tanulnod a női nemről, barátom:D Nem baj, tanulópénznek jó lesz.
2014. okt. 13. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!