Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szeretem a barátnőmet és nagyon rosszul érzem magam emiatt. Mit tegyek?
Májusban szakítottunk a legutóbbi barátnőmmel.
Összesen 3 hetet voltunk együtt, nekem ő a 4. barátnőm volt, nem sok ideig tartott, de effektíve sok időt töltöttünk együtt és nagyon szerettük egymást.
Megbántottam valamivel és amiatt váltunk el, nem azért, mert nem tetszettem már neki, ezt tudom.
Az a helyzet, hogy még mindig nagyon szeretem és hiányzik. Naponta ránézek a facebookjára, vagy nézem a közös képeinket. Borzasztóan rossz lesz olyankor a kedvem, mert hiányzik.
Ő 21 éves, én 23 vagyok.
A badoon ismerkedek jelenleg, mert már volt internetről is barátnőm, több hónapig tartó kapcsolat is.
Beszélek is más nőkkel, de még sem tudok elszakadni ettől a lánytól.
Ő az egyetlen, akivel ismerősök maradtunk szakítás után.
Mert nem marakodással váltunk külön.
Tudom, hogy most kinevettek, hogy 3 hét az semmi, de akinek volt hasonló, az tudja, hogy attól még lehet nagy szerelem is.
A tavaly nyáron történt másik szakításom után is több hónapig tartott a felejtés, de azért mégis 2-3 hónap után már nem hiányzott, sőt nem is emlékszem rá nagyon.
Ja és még annyi, hogy nem, nem írogatok a lánynak facebookon egyáltalán semmit.
Most neki sincs pasija.
Nem összejönni akarok vele, mert ahhoz már eléggé lejárattam magamat és ő sem akarná (tudom, mert nyáron írta, hogy én nem hiányzom neki).
Egy szóval szívem szerint igen, de az eszem szerint hagyom inkább.
De semmi rosszindulat nincs kettőnk között.
Hogyan felejthetném el?
Nagyon érzelgős típusú srác vagyok, csak ezt nem sokan tudják, mert nem mutatom senkinek.
Mit tegyek? :'(
Ha ennyire szereted, akkor én a helyedben bepróbálkoznék nála még egyszer.
De ne éld bele nagyon magad. És csak egyszer.
Volt egyszer egy hasonló. Az idő is segít meg, ha nem beszéltek és nem nézegeted a face-ét.
Szeretett és én tudom, hogy nagyot csalódott bennem,
Én valójában nem vagyok egy szemétkedő, aljas f a sz. De már úgy sem tudnám visszacsinálni a régire. Már elmesélt mindenkinek, hogy miket mondtam neki, és igaza van. Tehát felejtős az egész.
Nem vagyok rossz ember, de ezt már ő sosem fogja elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!