Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt az alábbi 5 dolgot nem keresed a nőkben és nem várod el tőlük, akkor nem tehetnek boldogtalanná sem és sokkal könnyebb lesz az élet?
Az alábbi 5 dolgot ne várd el a nőktől:
1. Ne várj el mély, intellektuális beszélgetést a nőktől.
2. Ne várd el egy nőtől, hogy olyan erősen szeressen feltétel nélkül, ahogy az édesanyád
3. Ne várd el a nőktől, hogy ők oldják meg a problémáidat
4. Ne várd el egy nőtől, hogy "kiegészítsen" téged.
5. Ne várj el egy nőtől soha logikus viselkedést.
Vélemény? Tapasztalat? Főleg tapasztalat!
Nem nevezném bosszúnak, nem fiúval volt ez a kapcsolat...
Szerb film: rákerestem, ennyi bőven elég volt belőle. Sajnos pont eleget láttam abból, milyenek az emberek legbelül. Filmen már nem vagyok rá kíváncsi.
De ki mondta, hogy lány vagyok?
Amúgy vicces látni, hogy bármit beírok ide és mindenki elHiszi. Névtelenül, arctalanul mOndok valamit és mások azon rUgóZnak :) Na látjátok, ez a vicces!
20-as, nem szeretném senki érzékeny lelkét megbántani, bocsi.
Egyébként nem is biztos, hogy kifejezetten értettem valakire. Talán csak úgy a sok ostoba emberre szerte a világban.
De kedves 27-es, én azt hittem, itt mindenki olyan kapcsolatra gondol, amiben mindkét fél tiszteli és szereti egymást... vagy mégsem? Az szomorú... ahol nincs szeretet, tisztelet, bizalom, az már nem nevezhető kapcsolatnak. Ugye?
Nagyon fontosak az elvárások, nekem is vannak, mégpedig magasak, a legfontosabb az értelmi és érzelmi (meg persze erkölcsi) szint mértéke, és ez után jön minden más.
Egy nő, egy asszony ne úgy szeressen már, ahogyan egy anya... a kettőt nem lehet összehasonlítani, még csak mértékében sem, annyira, de annyira más...
Az a probléma megoldós dolog szót sem érdemel, annyira balgaság...
A négyes is... ugyanis fordítva ugyanez a helyzet. Ráadásul nem csak nő-férfi kapcsolatban... mindenki segítsen a másiknak teljesnek lenni, ahogy tud.
Az ötös pedig benne van az elsőben...
A legfontosabb, hogy se a nők, se a férfiak ne veszítsék el a szerelemben, de legalább az emberi kapcsolatokban lévő hitüket, mert kihal az emberiség... Ehelyett megy egymás pocskondiázása (nem erre a kérdésre gondolok, de biztos mindenki érti, mi másra...), hogy a nők milyen buták és mindenkit kihasználó, pénzéhes ribik, hogy a férfiak meg milyen pökhendiek és egoisták. Mindez biztos azért, mert rossz közegben mozognak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!