Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ezt az alábbi 5 dolgot nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt az alábbi 5 dolgot nem keresed a nőkben és nem várod el tőlük, akkor nem tehetnek boldogtalanná sem és sokkal könnyebb lesz az élet?

Figyelt kérdés

Az alábbi 5 dolgot ne várd el a nőktől:

1. Ne várj el mély, intellektuális beszélgetést a nőktől.

2. Ne várd el egy nőtől, hogy olyan erősen szeressen feltétel nélkül, ahogy az édesanyád

3. Ne várd el a nőktől, hogy ők oldják meg a problémáidat

4. Ne várd el egy nőtől, hogy "kiegészítsen" téged.

5. Ne várj el egy nőtől soha logikus viselkedést.

Vélemény? Tapasztalat? Főleg tapasztalat!

2014. okt. 10. 21:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Nem nevezném bosszúnak, nem fiúval volt ez a kapcsolat...

Szerb film: rákerestem, ennyi bőven elég volt belőle. Sajnos pont eleget láttam abból, milyenek az emberek legbelül. Filmen már nem vagyok rá kíváncsi.

2014. okt. 11. 00:51
 22/28 anonim ***** válasza:
Óóó, még csak nem is sráccal, s mégis ítélkezel fölöttük. Micsoda hitelesség! Mire föl ez az előítélet, ha a "más" kategóriába tartozol? Nyilván ha megharap egy macska, a kutyákba fogok belerúgni, logika. Piával, hipsterfilmekkel, könnytócsával alattad, rohadjon meg az egész civilizáció, mert túlvagy egy szakításon. Túléled! Mi, kanok is valahogy így intézzük. A gyerekességeidet meg talán majd kinövöd. A "logikádból" mellesleg ennyi pont elég is volt, igazodjon ki a "következetességeden" az, akinek két anyja van (ne vedd sértésnek, nem utalgatok semmire sem). Kellemes részegedést, adieu!
2014. okt. 11. 01:06
 23/28 anonim ***** válasza:

De ki mondta, hogy lány vagyok?

Amúgy vicces látni, hogy bármit beírok ide és mindenki elHiszi. Névtelenül, arctalanul mOndok valamit és mások azon rUgóZnak :) Na látjátok, ez a vicces!

2014. okt. 11. 01:32
 24/28 anonim ***** válasza:
És a homfóbia csúúúnya dolog, ezek szerint nálad is erről fúj a szél. ;)
2014. okt. 11. 01:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Az 5.-et tényleg ne várja el tőlem senki :-P de a többi szerintem rendben van. Na meg az ő problémáit tényleg nem tudom megoldani... de szívesen segítek, ha elmondja, mi baja.
2014. okt. 11. 03:12
 26/28 piriiiiii ***** válasza:

20-as, nem szeretném senki érzékeny lelkét megbántani, bocsi.

Egyébként nem is biztos, hogy kifejezetten értettem valakire. Talán csak úgy a sok ostoba emberre szerte a világban.

2014. okt. 11. 09:03
 27/28 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 13-assal. A feltétel nélküli szeretet nem felszínesség. A "feltétel" alatt most nem a pénzt vagy a nagy házat, vagy a jó állást, vagy bármi ilyesmit értem. Hanem elsősorban azt, hogy ő is szeressen és tiszteljen engem. És ez manapság elég nagy elvárás. Ha életem szerelme mondjuk alkoholista lesz, rajtam akar élősködni, ver, megcsal, vagy bármi ilyesmi, akkor igenis otthagyom. Feltétel nélküli szeretet nem létezik(max. tényleg a szülő-gyerek kapcsolat, de én abban sem vagyok biztos).
2014. okt. 11. 12:07
 28/28 piriiiiii ***** válasza:

De kedves 27-es, én azt hittem, itt mindenki olyan kapcsolatra gondol, amiben mindkét fél tiszteli és szereti egymást... vagy mégsem? Az szomorú... ahol nincs szeretet, tisztelet, bizalom, az már nem nevezhető kapcsolatnak. Ugye?

Nagyon fontosak az elvárások, nekem is vannak, mégpedig magasak, a legfontosabb az értelmi és érzelmi (meg persze erkölcsi) szint mértéke, és ez után jön minden más.

Egy nő, egy asszony ne úgy szeressen már, ahogyan egy anya... a kettőt nem lehet összehasonlítani, még csak mértékében sem, annyira, de annyira más...

Az a probléma megoldós dolog szót sem érdemel, annyira balgaság...

A négyes is... ugyanis fordítva ugyanez a helyzet. Ráadásul nem csak nő-férfi kapcsolatban... mindenki segítsen a másiknak teljesnek lenni, ahogy tud.

Az ötös pedig benne van az elsőben...

A legfontosabb, hogy se a nők, se a férfiak ne veszítsék el a szerelemben, de legalább az emberi kapcsolatokban lévő hitüket, mert kihal az emberiség... Ehelyett megy egymás pocskondiázása (nem erre a kérdésre gondolok, de biztos mindenki érti, mi másra...), hogy a nők milyen buták és mindenkit kihasználó, pénzéhes ribik, hogy a férfiak meg milyen pökhendiek és egoisták. Mindez biztos azért, mert rossz közegben mozognak...

2014. okt. 11. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!