Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt az alábbi 5 dolgot nem keresed a nőkben és nem várod el tőlük, akkor nem tehetnek boldogtalanná sem és sokkal könnyebb lesz az élet?
Az alábbi 5 dolgot ne várd el a nőktől:
1. Ne várj el mély, intellektuális beszélgetést a nőktől.
2. Ne várd el egy nőtől, hogy olyan erősen szeressen feltétel nélkül, ahogy az édesanyád
3. Ne várd el a nőktől, hogy ők oldják meg a problémáidat
4. Ne várd el egy nőtől, hogy "kiegészítsen" téged.
5. Ne várj el egy nőtől soha logikus viselkedést.
Vélemény? Tapasztalat? Főleg tapasztalat!
# 12
Ha feltétel nélkül szeretné, akkor az a férfi hazudozhatna neki, rendszeresen csalhatná, alázhatná, üthetné-verhetné - és ő még mindig szeretné, és kitartana mellette.
Feltételes szeretet nem szeretetet.
A feltételes szeretet a hazugság, amikor nem lehet megbízni a másikban, mert feltételei vannak az egyik legfontosabb érzelemben.
Nem lehet egyszerűen szeretni és tisztelni egymást?
Miért kell folyton ellentéteket hozni? Néhányan olyan ostobák és felszínesek vagytok.
Olyan érdekes elképzeléseik vannak itt egyes forever alone-oknak a párkapcsolatokról, hogy nem is értem, hogy nem találnak maguknak egy guminőt (hiszen csak ezt látják a nőkben).
Mindegyik azt hiszi magáról, hogy egy főnyeremény és a nők a hülyék, hogy ezt nem veszik észre.
Közben mindegyikőtök csak egy szánalomcsomag...
Tartozom egy vallomással!
Főleg azért járok erre az oldalra, hogy őket szívassam.
Olyan férfi aki totál el van telve magától és én ne rúgjak belé ha csak lehet?! Azért az én önuralmamnak is vannak határai ;)
És köszönöm, hogy aggódsz értem, így ismeretlenül is, egy 1.5 éves kapcsolaton vagyok túl és most, a sok pezsgő és művészfilmeken való sírás között, megteszi, hogy itt oszthatom a jónépet ;)
# 15
"Néhányan olyan ostobák és felszínesek vagytok."
Megkérdehezetem, hogy ezt konkrétan melyikünkre értetted a hozzászólása alapján? Köszönöm, ha válaszolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!