Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkéri a kezem 1 év után? (érdekes kérdés, de kíváncsi vagyok a manapság 19-20 éves férfiak gondolatmenetére)
1 éve járunk.Sokszor szóba jött már a kézkérés téma,ő mindig elpirul és kérdezi:"Miért érdekel ez a téma ennyire?"
16(l),ő19(F)
"Sokszor szóba jött már a kézkérés téma,"
Milyen formában jött szóba?
Te érdeklődsz arról 16 évesen, hogy mikor szándékozik megkérni a kezedet?
Szia, sajnos én nem 19-20 éves pasi, hanem egy 18 éves lány vagyok, de nem tudtam elmenni a kérdésed mellett. Volt egy barátom 1-2 éve. Úgy tűnt hogy összetartozunk, nagyon jól megvoltunk, én voltam az első komoly kapcsolata, nagy volt a szerelem. 3 hónap után szóban megkérte a kezem, 2 hónapra rá a gyűrűt is megkaptam. Nagyon boldog voltam, azt hittem ez mindörökké tart. Kb másfél évig húztunk egymás mellett, majd szakítottam, a gyűrűt egy hajléktalannak adományoztam. Röviden: felesleges még ilyen téren gondolkoznod, ennyi idősen. Nem mondom hogy nincs esélyetek együtt maradni, de nagyobb a valószínűsége hogy bizonyos időn belül szétválnak útjaitok. Persze élvezd ki amíg még lehet, de ne rá építsd az életed. Ne függj tőle, mert nem érdemes abban gondolkodni hogy majd ő lesz a gyermekeid édesapja, hűen szerető férjed, akivel majd együtt versenyeztem a nyugdíjas otthonban. Ennyi lenne a véleményem :)
Egyébként sok boldogságot, bármeddig tartson is! :)
nem a kérdésedre voltam kíváncsi
hanem értelmes válaszra és tanácsra!
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!