Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkéri a kezem 1 év után? (érdekes kérdés, de kíváncsi vagyok a manapság 19-20 éves férfiak gondolatmenetére)
1 éve járunk.Sokszor szóba jött már a kézkérés téma,ő mindig elpirul és kérdezi:"Miért érdekel ez a téma ennyire?"
16(l),ő19(F)
"#5
nem a kérdésedre voltam kíváncsi
hanem értelmes válaszra és tanácsra!"
Kedves Kérdező!
Azért tettem fel neked azt a kérdést, meg úgy éreztem, hogy ahhoz, hogy ahhoz, hogy - tisztánlátó képességek híján - ne csak egy semmitmondó választ írjon a kérdésedre az ember úgy általánosságban, lett volna jelentősége annak a körülménynek, hogy milyen formában kerül köztetek szóba időnként a lánykérés téma - felhozza-e esetleg időnként a párod magától, vagy társaságban merül fel a kérdés, vagy te magad hozod szóba néha.
Semmi gond nincsen azzal, ha tolakodónak érezted a kérdésemet, és nem szeretnél rá válaszolni.
(Gondolom, te is érzed, hogy igazából közvetve meg is válaszoltad, de ennek számomra már nincsen jelentősége.)
Elnézést kérek tőled, amiért abban az esetben, ha őszintén válaszoltál volna a kérdésemre, szántam volna időt arra, hogy próbáljak érdemben válaszolni a kérdésedre, esetleg tanácsot adni. Minden jót neked!
Hát te ismered, ezt itt nem tudhatja senki:D
Az én férjem pl 20 éves volt (majdnem 21) amikor megkért. Amúgy nem váltunk el. Nem is áll szándékunkban:) Házasok vagyunk most is. Bár még csak 3 éve. Nem történt olyan régen a dolog)
Előfordulhat hogy megkér a barátod...bár én jóval idősebb voltam akkor mint te, 24 éves.
Ti talán várhatnátok még ezzel egy kicsit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!